ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ - Μια ξεχωριστή γιορτή για το Πολυτεχνείο

Σήμερα όλα τα σχολεία της χώρας τίμησαν με εκδηλώσεις τα γεγονότα για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη χώρα μας το Νοέμβρη του ’73.

Προσωπικά τις προηγούμενες μέρες στο facebook, είχα χλευάσει, όχι τα γεγονότα φυσικά, αλλά τον ίδιο ακριβώς τρόπο που έχουμε επιλέξει να τα θυμόμαστε. Κοντεύει κι αυτός να γίνει «ξύλινος» σαν τις άλλες επετείους, με τις φουστανέλες και τα φέσια. Σήμερα οι μαθητές της Ε’και ΣΤ’ Τάξης του Δημοτικού Σχολείου Καλαβρύτων, με την καθοδήγηση της δασκάλας τους κ. Γουλιμή Ανδριάνας, έδωσαν μια άλλη διαφορετική πνοή.
Έτσι κι αλλιώς τα παιδιά δίνουν πάντα διαφορετική πνοή, αρκεί να τα ακούμε και να μην τα χαλιναγωγούμε.
Ενδεικτικό είναι το τραγούδι που επέλεξε η κ. Τσουρούτη Πηνελόπη, Υποδιευθύντρια και Μουσικός του σχολείου μας, με το τραγούδι του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα «Τερατάκια Τσέπης» που εκφράζει αυτή ακριβώς την επιθυμία της νέας γενιάς, να σκέφτεται ελεύθερα και να χτίζει με το δικό της τρόπο το μέλλον της, χωρίς κηδεμονίες και «καπελώματα», απ’ όλους όσοι και οι ίδιοι όταν ήταν νέοι, επιθυμούσαν το ίδιο.
Συγχαρητήρια στην κ. Γουλιμή και την κ.Τσουρούτη και πάνω απ’ όλα στα παιδιά.

 

Η Δ/ντρια του Σχολείου

Φλογερά Αναστασία.


 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
7 + 4 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.