ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ:ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Στα πλαίσια των Εκδηλώσεων λήξης της σχολικής χρονιάς και της συμπλήρωσης είκοσι (20) χρόνων λειτουργίας του ΣΕΠΟΚΕ, ο Σκακιστικός Επιμορφωτικός Όμιλος Καλαβρύτων-Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ) Αθλητικό Σωματείο με πλούσια Αγωνιστική-Πολιτιστική-Κοινωνική δραστηριότητα και το Δημοτικό Σχολείο Καλαβρύτων “Αγλαϊα Κόντη-Ελένη Χάμψα”, διοργάνωσαν 4/6 και 8/6/2015 σκακιστικούς αγώνες στο ως άνω αναφερόμενο Σχολείο.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν με δωρεάν συμμετοχή και ελεύθερη παρακολούθηση, σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα. Έλαβαν μέρος συνολικά 24 μικροί σκακιστές και σκακίστριες, που χωρίστηκαν σε δύο (2) Ομίλους: με (18) και χωρίς (6) Σκακιστικό Δελτίο. Σε άψολο και εξαιρετικά πολιτισμένο κλίμα, πραγματοποιήθηκαν ενδιαφέρουσες παρτίδες, αποτέλεσμα των μαθημάτων που ολόκληρο τη σχολική χρονιά έκαμε ΔΩΡΕΑΝ ο Πρόεδρος του ΣΕΠΟΚΕ γιατρός Νικόλαος Ραζής.

Πέμπτη 11/6/2015, στην κατάμεση (από παιδιά-γονείς-συγγενείς-διδασκόντες-φίλους του ζατρικίου και του πολιτισμού) Αίθουσα Εκδηλώσεων του Σχολείου, σε πανηγυρικό κλίμα, είχαμε τις απονομές: Όλοι οι αθλητές/τριες πήραν ωραιότατα Διπλώματα Συμμετοχής, ενώ οι πρωτεύσαντες κατέκτησαν επιπλέον και Κύπελλα: ο Αχιλλέας Δαφαλιάς (1ος από τον Όμιλο παικτών χωρίς Δελτίο), ο Ρεντζίνο Κέφα (1ος)-Χαράλαμπος Καραμούζης (2ος)- Αιμιλιάνο Λούπο (3ος)- Χριστίνα Καλογεροπούλου (1ο κορίτσι) από τους κατέχοντες Επίσημο Σκακιστικό Δελτίο.

Στην εξαιρετική αυτή γιορτή του Πολιτισμού, ανάμεσα σε άλλους, παρευρέθησαν και συμμετείχαν ενεργά οι: Αναστασία Φλογερά (Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Καλαβρύτων), λοιποί Διδάσκοντες, Κυριακή Γεωργιάδου(Γενική Γραμματέας)-Θεοδόσης Παναγόπουλος(Έφορος Εκδηλώσεων)-Βασιλική Παυλοπούλου(Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου)-Παναγιώτα Γαντζούδη και Γεωργία Σπυροπούλου(Επιτροπή Εκδηλώσεων και Δημοσίων Σχέσεων) όλες και όλοι μέλη του ΣΕΠΟΚΕ. Ο Πρόεδρος Ν. Ραζής, στη σύντομη ομιλία του, ευχαρίστησε το Δημοτικό Σχολείο (Διευθύντρια και Διδάσκοντες για την άριστη συνεργασία τους κατ' όλη την διάρκεια του έτους)-όλες και όλους τους συνεργάτες και επιπλέον συνδράμοντες στη σημαντική αυτή προσπάθεια του Ομίλου-τους δωροθέτες(Ηλία Αρμπή-Θεοδόση Παναγόπουλο) και βασικά ΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ και ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ που με εμπιστοσύνη και συνέπεια παρακολουθούν τις δραστηριότητες του ΣΕΠΟΚΕ (που φέτος χάρισαν πολλές και ποικιλλόμορφες-Περιφερειακές και Πανελλήνιες-διακρίσεις στα Καλάβρυτα). Επιπλέον, αναφέρθηκε στην απαράμιλλη εκπαιδευτική αξία του ζατρικίου, προανήγγειλε και λοιπές δραστηριότητες στο άμεσο-έμμεσο μέλλον και προέτρεψε την ενασχόληση με το θαυμαστό και ασυναγώνιστο αυτό άθλημα που όχι μόνο προσφέρει συνέπεια-οργάνωση-διαπαιδαγώγηση χαρακτήρα, αλλά και διαμορφώνει μια κοινωνία πνευματικώς ευημερούσα και σε κάθε επίπεδο πολιτισμένη.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
2 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.