Μενούνος καταγγέλει Καούρη για εξυπηρέτηση μικροσυμφερόντων συγγενικών και φιλικών προσώπων

Σε σοβαρές καταγγελίες, προχώρησε ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Κοινότητας Καλαβρύτων Αθανάσιος Μενούνος, σε βάρος του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Καλαβρύτων Σπύρου Καούρη.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μενούνος, καταγγέλλει τον κ. Καούρη για επανειλημμένες αυθαιρεσίες, με σκοπό την εξυπηρέτηση μικροσυμφερόντων συγγενικού του προσώπου, αλλά και φιλικών του επιχειρηματιών στην πόλη των Καλαβρύτων, χωρίς μάλιστα να έχει καμία εκ του νόμου αρμοδιότητα, σε βάρος των υπολοίπων κατοίκων της πόλης.

Ολόκληρη η καταγγελία Μενούνου, έχει ως εξής:

Τις τελευταίες μέρες, γίναμε για δεύτερη φορά μάρτυρες, απαξιωτικής συμπεριφοράς του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Καλαβρύτων Σπύρου Καούρη, προς το Συμβούλιο Κοινότητας Καλαβρύτων και κατ’ επέκταση σε ολόκληρη την κοινωνία της πόλης.

Συγκεκριμένα και μετά από απόφαση του Συμβουλίου Κοινότητας, τοποθετήθηκαν μικροί κάλαθοι συλλογής απορριμάτων, στον πεζόδρομο των Καλαβρύτων, σε συγκεκριμένα σημεία, προκειμένου να βελτιωθεί αισθητά η εικόνα του πεζόδρομου, καθώς και η ποιότητα ζωής, μόνιμων κατοίκων και επισκεπτών.

Μετά από αντιδράσεις συγγενικού του προσώπου, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Σπύρος Καούρης, αυθαιρέτησε. Χωρίς να έχει καμία εκ της ιδιότητάς του αρμοδιότητα, απομάκρυνε έναν από τους κάλαθους αυτούς.

Το συγκεκριμένο περιστατικό, είναι το δεύτερο που παρατηρείται, καθώς λίγο καιρό πριν, πάλι με δική του προτροπή, προκειμένου να εξυπηρετήσει για ακόμα μια φορά μικροσυμφέροντα ορισμένων καταστηματαρχών, απομακρύνθηκαν κάδοι σκουπιδιών από προκαθορισμένες θέσεις που είχαν καθορισθεί με απόφαση του Συμβουλίου Κοινότητας Καλαβρύτων, στην περιοχή του πρώην σταθμού ΚΤΕΛ.

Δυστυχώς τέτοιες συμπεριφορές είναι καταδικαστέες στην κοινωνία των Καλαβρύτων και δεν αρμόζουν σε αιρετούς οι οποίοι έχουν εκλεγεί για να στηρίζουν τα συμφέροντα όλων των πολιτών και όχι τα μικροσυμφέροντα ορισμένων.

 

Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Κοινότητας Καλαβρύτων

Αθανάσιος Μενούνος

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
4 + 4 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.