Η πρώτη συνάντηση όλων των υποψηφίων του Συνδυασμού "ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ". (ΦΩΤΟ)

Ακούστηκαν προτάσεις για τα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνδημότες μας και ανταλλάχθηκαν απόψεις για τον συντονισμό και προγραμματισμό του προεκλογικού αγώνα της παράταξης.

Έγινε σήμερα στο ξενοδοχείο ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ, η προγραμματισμένη συνάντηση των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων και Συμβούλων Δημοτικών Κοινοτήτων του Συνδυασμού  "ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ για την Αλλαγή, Ανάπτυξη και Ευημερία του Δήμου Καλαβρύτων" που σκοπό είχε, την ανταλλαγή απόψεων, για τον συντονισμό και προγραμματισμό του προεκλογικού αγώνα της παράταξης. Να σημειωθεί ότι την υποψήφια δημοτική σύμβουλο της Δ.Ε. Καλαβρύτων Χρυσούλα Πολυδώρου, εκπροσωπούσε ο αδελφός της, γνωστός ιατρός, Ανδρέας Πολυδώρου.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, κατεγράφησαν τα σοβαρά θέματα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλες οι Δημοτικές Ενότητες του Δήμου μας και χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης από τη νέα Δημοτική Αρχή που θα εκλεγεί στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές και για τα οποία υπήρξε πλήρης αδιαφορία της σημερινής Δημοτικής Αρχής, παρά τις έντονες οχλήσεις και διαμαρτυρίες προς αυτήν.

Όλοι οι υποψήφιοι των Δημοτικών Ενοτήτων που παρέστησαν έλαβαν το λόγο και ο καθένας ανέδειξε συγκεκριμένα προβλήματα των Δημοτικών Ενοτήτων τους, ενώ πρότειναν λύσεις για την αντιμετώπιση αυτών.

Η συνάντηση έγινε μέσα σε πολύ θετικό κλίμα και μεταφέρθηκαν απ' όλους αισιόδοξα μηνύματα νίκης της Παράταξής, παρά τις πολλαπλές "πιέσεις" που δέχονται συνδημότες και συνδημότισσες μας σχετικά με την επαγγελματική ιδιότητα των ιδίων ή/και συγγενικών τους προσώπων.

Η ανταλλαγή απόψεων, η συζήτηση και ο πλουραλισμός των ιδεών και των προτάσεων που κατατέθηκαν, πέρα από τα προβλήματα που ανέδειξαν και τις λύσεις που προτάθηκαν και που θα συμπεριληφθούν στο επίσημο πρόγραμμα της παράταξης, ανέδειξαν το δημοκρατικό πνεύμα καθώς και το πνεύμα συνεργασίας που επικρατεί στην παράταξη. Μία παράταξη που όπως όλα δείχνουν, αποτελείται από ανθρώπους, με πρώτο τον υποψήφιο Δήμαρχο Καλαβρύτων Θανάση Κανελλόπουλο, οι οποίοι ξέρουν και να προτείνουν και να ακούν και να σχεδιάζουν και να υλοποιούν!

Αναμένεται τις επόμενες ημέρες, να ακολουθήσουν συναντήσεις ανά δημοτική ενότητα, των υποψηφίων των μονομελών τοπικών κοινοτήτων με τον επικεφαλής της παράταξης Θανάση Κανελλόπουλο, προκειμένου να ακουστούν τα προβλήματα και να εξεταστούν λύσεις για τα προβλήματα της καθημερινότητας των μικρότερων χωριών μας.

α

 

α

 

α

 

α

 

α

 

α

 

a

 

a

 

a

a

 

a2

 

a3

 

a4

 

a6

 

a7

 

a8

 

a9

 

a

 

a

 

a12

 

a13

 

α14

 

α15

 

α

 

α17

 

α18

 

α19

 

α20

 

α

 

α

 

α

 

α

 

α

 

α

 

α

 

α

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
7 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com