Επιστολή απάντηση Σφαραγκούλια σε πρόσφατα δημοσιεύματα του KNet.

Επιστολή απάντηση σε δημοσιεύματα του KNet στα οποία γίνεται λόγος για "καρατόμησή του", έστειλε ο δημοτικός σύμβουλος, πρώην Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του Δήμου Καλαβρύτων Νικόλαος Σφαραγκούλιας.

Στην επιστολή, την οποία δημοσιεύουμε ολόκληρη, παρουσιάζει την καρατόμησή του ως "στρατηγική η οποία είχε αποφασιστεί από την αρχή κιόλας της θητείας της συγκεκριμένης Δημοτικής αρχής", που όριζε ότι, "όλοι οι Δημοτικοί σύμβουλοι να δοκιμαστούν σε καίριες για τον Δήμο θέσεις, με στόχο ο καθένας να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους Δημότες μας οι οποίοι και θα τον κρίνουν για το έργο του."

Ακολουθεί η επιστολή του κ. Σφαραγκούλια, καθώς και ο σχολιασμός της:

Κ. Αποστολόπουλε,

Αν και δεν συνηθίζω να απαντώ στις διάφορες δημοσιεύσεις που βλέπουν κατά καιρούς το φως της  δημοσιότητας, υποχρεούμαι προς αποκατάσταση της αλήθειας να το κάνω, μέσω της παρούσας επιστολής.

Καταρχήν, ο «ρεπόρτερ» σας δεν είναι αξιόπιστος και θα πρέπει να προχωρήσετε σε καρατόμησή του. Επιπρόσθετα, κρίνω πως πριν την δημοσίευση του συγκεκριμένου άρθρου θα μπορούσατε πολύ εύκολα να το διασταυρώσετε μέσω άμεσης επικοινωνίας με την πλευρά μου. Γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια και η προσωπική σχέση μας σας επιτρέπει να προβείτε σε μια τέτοια κίνηση ώστε με το άρθρο σας να μην γίνει διασπορά αναληθών γεγονότων.

Προς αποκατάσταση λοιπόν της αλήθειας ο Δήμαρχος και όλα τα μέλη της παράταξης μας όντως είχαν συνάντηση, όπως γίνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε μέσω του διαλόγου και της ανταλλαγής απόψεων να πάρουμε τις κατάλληλες αποφάσεις. Στις συναντήσεις αυτές κάθε δημοτικός σύμβουλος τοποθετείται ελεύθερα εκφράζοντας την προσωπική του άποψη. Στην αναφερθείσα συνεδρίαση ο Δήμαρχος αφού άκουσε όσους πήραν τον λόγο μας ανακοίνωσε, όπως ο νόμος ορίζει, τις νέες θέσεις παράλληλα με τις αρμοδιότητες του καθενός. Η συγκεκριμένη απόφαση δεν προκάλεσε έκπληξη καθώς ο Δήμαρχος και η παράταξη μας εφαρμόζουν την στρατηγική η οποία είχε αποφασιστεί από την αρχή κιόλας της θητείας της συγκεκριμένης Δημοτικής αρχής. Η στρατηγική αυτή όριζε, όλοι οι Δημοτικοί σύμβουλοι να δοκιμαστούν σε καίριες για τον Δήμο θέσεις με στόχο ο καθένας να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους Δημότες μας οι οποίοι και θα τον κρίνουν για το έργο του.

Κατά συνέπεια ούτε χορός υπήρχε, ούτε Σαλώμη αλλά και ούτε κανείς καρατομήθηκε. Εξάλλου στην πολιτική και στην τοπική αυτοδιοίκηση, η όποια καρατόμηση δεν γίνεται από κανέναν άλλο πέραν των Δημοτών.

Προτείνω λοιπόν να περιμένουμε όλοι καθώς οσονούπω θα στηθεί η λεγόμενη εκλογική «γκιλοτίνα».

κοντός ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ!

Νικόλαος Σφαραγκούλιας

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ:

κ. Σφαραγκούλια,

Καταρχάς να επισημάνω ότι τα γεγονότα, αποτελούν αδιάψευστη απόδειξη ότι οι "ρεπόρτερ" του KNet όχι μόνο αναξιόπιστοι δεν είναι, αλλά επιβεβαιώνονται καθημερινά. Το ίδιο έγινε και με το άρθρο "Βγήκαν τα μαχαίρια στη δημοτική ομάδα Παπαδόπουλου". Να υπενθυμίσουμε ότι και τα ονόματα των νέων αντιδημάρχων είναι ακριβώς όπως γράφτηκαν στο συγκεκριμένο άρθρο, πριν την επίσημη από το Δήμο Καλαβρύτων ανακοίνωση και το "παραθυράκι" για τον έκτο Αντιδήμαρχο βρέθηκε, όπως είχαμε αναφέρει.

Τώρα όσον αφορά τα υπόλοιπα, πέρα από οποιαδήποτε νομική ή φιλοσοφική προσέγγιση, κατανοώ απόλυτα την θέση σας γνωρίζοντας πολύ καλά όπως άλλωστε κι εσείς, ότι στην πολιτική υπάρχουν πράγματα που γίνονται και δεν λέγονται, όπως και πράγματα που λέγονται και δεν γίνονται. (Η πρόσφατη επισήμανση του Δημάρχου Καλαβρύτων Θανάση Παπαδόπουλου στον Πρόεδρο της κοινότητας Παγκρατίου Ανδρέα Ντατσόπουλο"...μην ακούς τι λέμε να κοιτάς τι κάνουμε..." αποτελεί τραγική απόδειξη προς τούτο). Όπως τραγική απόδειξη αποτελεί και η "καρατόμηση" του προεκλογικού προγράμματος της παράταξης σας, που μιλούσε για Θεματικούς Αντιδημάρχους και ουδέποτε εφαρμόστηκε. Ίσως να μην βόλευε ορισμένους...

Όλα μέσα στην πολιτική είναι...

Όπως μέσα την πολιτική είναι κι αυτοί που ανέχονται να τους "καρατομούν" και λένε κι ευχαριστώ, καθώς κι αυτοί που... "δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους".

Καθένας πράττει σύμφωνα με την δική του αξιοπρέπεια.

Βασίλης Αποστολόπουλος

 

Μπονβιβερ

Σιγά ο Βεληγκος μην έγραψε ο ίδιος την εν της καθαρευούσης γλώσσης ανακοίνωση!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
7 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com