Μία νέα κίνηση που στόχο έχει την δημιουργία ενός συνδυασμού που θα διεκδικήσει τον Δήμο Καλαβρύτων στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, αποφασίστηκε σήμερα στην Κλειτορία.
Η κίνηση αυτή, που υποστηρίζεται από δύο νυν αυτοδιοικητικούς, τον δημοτικό σύμβουλο Δ.Ε. Κλειτορίας Δημήτρη Κοντογιάννη και τον πρόεδρο της κοινότητας Κλειτορίας Γιώργο Παπακανέλλο, θα έχει "άρωμα γυναίκας" αφού αναμένεται να ηγηθεί η δημοτική σύμβουλος της Δ.Ε. Κλειτορίας Βάσω Παπουτσή.
Το γεγονός αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει πανηγυρικά το KNet που την είχε ουσιαστικά προαναγγείλει από τις 9 Μαΐου 2023, με άρθρο που είχε τον τίτλο "Οι Κλειτόριοι δείχνουν το δρόμο..." και στις 28/7/2023, όταν στο άρθρο με τίτλο "Δημοτικές εκλογές: Ποιος τελικά θα είναι ο νέος υποψήφιος απέναντι στον Θανάση Παπαδόπουλο;" γράφαμε ότι "στην κατεύθυνση του νέου, του άφθαρτου και του δημιουργικού, δεν αποκλείεται να είναι γυναίκα!".
Πολιτικά το γεγονός αυτό, μετά και την πρόσφατη ανακοίνωση του συμπατριώτη μας Θανάση Κανελλόπουλου για την δημιουργία της παράταξης "ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ", έρχεται να επιβεβαιώσει το έντονο κλίμα δυσαρέσκειας προς την νυν δημοτική αρχή που επικρατεί σε όλο τον Δήμο Καλαβρύτων.
Ειδικά η κίνηση αυτή από πλευράς της Κλειτορίας, επιβεβαιώνει την έντονη εγκατάλειψη της "μέσα χώρας", γεγονός που επιβεβαιώνεται από την απροθυμία της νυν δημοτικής αρχής, να διαθέσει όλα εκείνα τα απαραίτητα κονδύλια από τον προϋπολογισμό του Δήμου, τα οποία ούτως ή αλλιώς δικαιούνται όχι μόνο η Κλειτορία, αλλά και οι δημοτικές ενότητες Αροανίας και Παΐων, προκειμένου να προχωρήσουν τα απαραίτητα έργα υποδομής που θα βελτίωναν την ήδη υποβαθμισμένη ποιότητα ζωής των πολιτών της "μέσα χώρας".
Άλλωστε ήταν κάτι που ο ίδιος ο νυν Δήμαρχος είχε υποσχεθεί στους προεκλογικούς του λόγους το 2019 αλλά ουδέποτε πραγματοποίησε.
Β.Χ.Α.
Copyright © 2021 Β. Αποστολόπουλος All Rights Reserved
Προσθήκη νέου σχολίου