Διαμαρτυρία του κ. Γ. Τσεκούρα, για ασέβεια της Δημοτικής Αρχής Παπαδόπουλου στην μνήμη του αείμνηστου πρώην Δημάρχου Καλαβρύτων Τόλη Τσεκούρα.

Επιστολή προς τον Δήμαρχο Καλαβρύτων Αθανάσιο Παπαδόπουλο, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Θεόδωρο Νασιώτη, αλλά και σε όλα τα μέλη του Δ.Σ., απέστειλε εδώ και αρκετούς μήνες ο συμπατριώτης μας, γιος του αείμνηστου πρώην Δημάρχου Καλαβρύτων Τόλη Τσεκούρα, Γιώργος Τσεκούρας.

Στην επιστολή του, για την οποία μέχρι στιγμής σήμερα, αρκετούς μήνες μετά, δεν έχει πάρει καμία απάντηση, ζητά να πληροφορηθεί, γιατί τόσο στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Καλαβρύτων όπως φαίνεται στη φωτογραφία, όσο και στη μελέτη της ανάπλασης της Πλατείας Πετμεζαίων, ο πεζόδρομος "Τόλη Τσεκούρα" που περνά μπροστά από το νέο Δημαρχείο και εφάπτεται της πλατείας, δεν εμφανίζεται πουθενά!

Να σημειωθεί ότι το όνομα της συγκεκριμένης οδού, δόθηκε μετά την 161/1986 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων, μετά τον αιφνίδιο θάνατό του στις 20/8/1986, επί δημαρχίας Πάνου Πόλκα, τιμώντας με τον τρόπο αυτό τον Δήμαρχο Τόλη Τσεκούρα για τις “Ανεκτίμητα πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφερε στον Δήμο και σε κάθε τομέα της κοινωνικής ζωής των Καλαβρύτων.”

Ο κ. Γ. Τσεκούρας σήμερα, αναφέρει όλα τα παραπάνω, εκφράζοντας έμμεσα την πικρία του για την όλη συμπεριφορά της δημοτικής αρχής, με την ακόλουθη αναφορά που στάλθηκε στο KNet, επισυνάπτοντας τα αντίστοιχα τμήματα από την ιστοσελίδα του Δήμου Καλαβρύτων και από την μελέτη ανάπλασης της πλατείας Πετμεζαίων:

Εδώ και μήνες,  έχω ζητήσει από το Δήμο Καλαβρύτων να μου απαντήσουν/εξηγήσουν γιατί, ενώ βάσει της υπ' αριθμ. 161/1986 Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, επί Δημαρχίας Π. Πόλκα, ο πεζόδρομος έμπροσθεν του νέου δημαρχείου έχει ονοματοδοτηθεί ως "Δημάρχου Τόλη Τσεκούρα", η επίσημη διεύθυνση του νέου δημαρχείου στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου αναγράφεται διαφορετικά ως "Κεντρική Πλατεία Καλαβρύτων, Πλατεία Πετμεζαίων, Καλάβρυτα 25001, Ελλάδα".

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΜΜΙΑ...

Στη μελέτη δε για την ανάπλαση της Πλατείας Πετμεζαίων ο πεζόδρομος αυτός δεν εμφανίζεται πουθενά και η πλατεία παρουσιάζεται να εφάπτεται του νέου δημαρχείου.

Στη συνέχεια ζήτησα απάντηση/εξήγηση από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Θ. Νασιώτη και τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΜΜΙΑ...

Και καλά, ο δήμαρχος, ενδεχομένως, να έχει τους λόγους του, που δεν απαντάει...

Ο Πρόεδρος όμως του Δ.Σ. και τα Μέλη του Δ.Σ. (εάν έχουν ενημερωθεί) έπρεπε να έχουν ήδη απαντήσει/εξηγήσει τους λόγους, που συμβαίνει αυτό, άσχετα με τα χρονικά περιθώρια του Νόμου και τη μεσολάβηση του Συνηγόρου του Πολίτη...

Ο Πρόεδρος Θ. Νασιώτης και το Δημοτικό Συμβούλιο οφείλουν μια απάντηση/εξήγηση στην οικογένεια του Τόλη και σε όλους τους Καλαβρυτινούς, έστω και τώρα.

Ο Τόλης Τσεκούρας σεβόταν τις Αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου!

Γεώργιος Απ. Τσεκούρας
Καλάβρυτα

 

a

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
11 + 9 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com