ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: Aποφάσισα να συμμετάσχω ενεργά στην συλλογική προσπάθεια της ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

Αποτέλεσε τιμή για εμένα, η πρόταση που μου έγινε από τον επικεφαλής του συνδυασμού «ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ» κύριο Αθανάσιο Κανελλόπουλο, προκειμένου να συμμετάσχω ενεργά στην προσπάθεια που γίνεται από τον ίδιο και από έναν σημαντικό αριθμό καταξιωμένων συμπατριωτών μας, στελέχη του συνδυασμού, για να αλλάξει ο Δήμος μας σελίδα.

Εκτιμώντας την προσωπικότητα των υποψηφίων που απαρτίζουν τον συνδυασμό και έχοντας πλήρη επίγνωση της ευθύνης, αποφάσισα να απαντήσω θετικά και να συμμετάσχω ενεργά στην συλλογική προσπάθεια και ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης στην δημοτική ενότητα Καλαβρύτων.

Χωρίς να μηδενίζουμε το έργο των προηγούμενων δημοτικών αρχών, αλλά στα πλαίσια μιας προσπάθειας να φέρουμε την αλλαγή και την ανανέωση στο Δήμο μας, ζητώ την ψήφο όλων εσάς, προκειμένου να διεκδικήσουμε μαζί ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας και το μέλλον των παιδιών μας.

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους συνυποψηφίους μου, από όλες τις παρατάξεις που διεκδικούν το Δήμο Καλαβρύτων, ελπίζοντας σε μια καλή και γόνιμη συνεργασία μετεκλογικά, ο καθένας από όποια θέση μας ορίσουν οι συμπατριώτες μας με την ψήφο τους.

Βασίλης Χρ. Αποστολόπουλος

Εκπαιδευτικός - Μηχανικός Πληροφορικής

Msc “Εφαρμοσμένα Πληροφοριακά Συστήματα”

 

 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ - ΔΡΥΜΟΣ

Βασίλη
καλή επιτυχία

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
2 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com