Το "ατόπημα" αποκαταστάθηκε!

Την προηγούμενη Δευτέρα, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Τσενές, με ανοικτή επιστολή που δημοσιεύθηκε στα τοπικά και περιφερειακά ΜΜΕ, είχε αναφερθεί, και μάλιστα είχε καταγγείλει την Δημοτική Αρχή του Θανάση Παπαδόπουλου, για την "απόκρυψη" ή "εξαφάνιση" του ονόματος του πεζόδρομου που χωρίζει το νέο Δημαρχείο Καλαβρύτων από την πλατεία Πετμεζαίων. (διαβάστε το σχετικό άρθρο εδώ).

Σύμφωνα με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 20ης Αυγούστου 1986, το συγκεκριμένο κομμάτι πεζοδρόμου είχε ονομαστεί, «Οδός Δημάρχου Τόλη Τσεκούρα» για την ανεκτίμητη προσφορά του στον τόπο.

Μάλιστα ο κ. Τσενές ζητούσε από τους αρμοδίους να αποκαταστήσουν άμεσα το "ατόπημα" τοποθετώντας τις σχετικές πινακίδες. Προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα, έθετε μια σειρά από ερωτήματα προκειμένου να πληροφορηθεί τόσο ο ίδιος όσο και οι δημότες των Καλαβρύτων, το σκεπτικό της εξαφάνισης του ονόματος του "Δημάρχου Τόλη Τσεκούρα" από τον πεζόδρομο.

Σήμερα το βράδυ, μετά την επιστολή Τσενέ και από την γενική κατακραυγή τόσο από την κοινή γνώμη των Καλαβρύτων όσο και από άνωθεν θεσμικούς και αφού ήδη έχει επισκεφθεί το κτίριο η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, το όνομα του αείμνηστου Δημάρχου Τόλη Τσεκούρα βρίσκεται εκεί που του αρμόζει. (δείτε τις φωτογραφίες του άρθρου).

Θα συνιστούσαμε στον Δήμαρχο και στη Δημοτική Αρχή, στο μέλλον να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, ειδικά όταν πρόκειται για ανθρώπους που έχουν αφήσει ανεξίτηλα χαραγμένο το όνομά τους στην νεώτερη ιστορία της πόλης των Καλαβρύτων.

Β.Χ.Α.

 

 

 

 

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
2 + 5 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com