17ο σεμινάριο χρηματοδοτήσεων στα Καλάβρυτα!

Το Creative Hub Πάτρας μέσω του Επιμελητηρίου Αχαΐας συνεχίζει τις δράσεις του, αυτήν τη φορά στα Καλάβρυτα, με το 17ο σεμινάριο της σειράς των 24 σεμιναρίων και εργαστηρίων που απευθύνονται αποκλειστικά σε δημιουργούς, καλλιτέχνες, οργανισμούς και εταιρείες του πολιτιστικού και δημιουργικού κλάδου.

Το 17ο σεμινάριο με τίτλο «Πηγές χρηματοδότησης επιχειρήσεων, συλλόγων και φορέων του πολιτιστικού και δημιουργικού κλάδου» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023 στις 18:00 στην αίθουσα του Πολυδύναμου Πολιτιστικού Κέντρου Καλαβρύτων (Πατρών & Ομογενών Αμερικής, Καλάβρυτα).

Εισηγητές ο κ. Ανδρέας Τσιλίρας, πολιτιστικός διαχειριστής και ο κ. Νίκος Παπαδόπουλος, σύμβουλος επιχειρήσεων.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να παρουσιαστούν όλες οι ευκαιρίες χρηματοδότησης του δημιουργικού κλάδου από την Ελλάδα και την Ευρώπη, οι προϋποθέσεις που απαιτούνται και οι πιο αποτελεσματικές μέθοδοι για να διεκδικήσει ένας φορέας, μια επιχείρηση ή ένας δημιουργός, χρηματοδοτήσεις και τρόπους δικτύωσης.

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι δωρεάν και στους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Η λειτουργία του Creative Hub Πάτρας εντάσσεται στο πλαίσιο του έργου Interreg Creative@Hubs που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Εδαφικής Συνεργασίας INTERREG V-A Ελλάδα-Ιταλία 2014 – 2020 και υλοποιείται από το Επιμελητήριο Αχαΐας μέσω Προγραμματικής Σύμβασης με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Στην σύμπραξη συμμετέχουν τέσσερις εταίροι: Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας – Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης (επικεφαλής), Περιφέρεια Ηπείρου, Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και Περιφέρεια Απουλίας.

Περισσότερες πληροφορίες:

emailcreativehubpatras@gmail.com 

τηλ: 2610241244, 2611104397

Επίσημη ιστοσελίδα έργου: https://greece-italy.eu/rlb-funded-projects/creativehubs/

Facebook page: Interreg CreativeHubs

Instagram: interreg_creativehubs

LinkedIn: Interreg Creative@Hubs

You tube: Interreg Creative Hubs

#Interreg_V_A_Greece_Italy #Interregreeceitaly #GreeceItaly #Interregproject #EUprojects #Interreg_CreativeHubs

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
2 + 4 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com