ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Εκδόθηκαν τα αποτελέσματα για τους ωφελούμενους του προγράμματος Επισιτιστικής βοήθειας απόρων

Ανακοινώνεται ότι, εκδόθηκε ο πίνακας με όσους κατοίκους και δημότες του Δήμου Καλαβρύτων εγκρίθηκαν να λάβουν επισιτιστική και υλική συνδρομή (τρόφιμα κ.λ.π.) και είναι 265 και όσους απορρίφθηκαν, λόγω ύψους εισοδήματος και είναι 16, από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, του του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD).

Ενστάσεις από όσους απορρίφθηκαν, συνοδευέμενες από τα απαραίτητα δικαιολογητικά ανά περίπτωση, μπορούν να υποβληθούν στο Δήμο Καλαβρύτων από την Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015 μέχρι και την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015,  στο αρμόδιο τμήμα και υπάλληλο Γεώργιο Σερανίτη, στο Δημαρχείο Καλαβρύτων (Ευσεβίου Κηπουργού 6 – Καλάβρυτα 2ος όροφος, τηλέφωνο 26923 60412) από τις 09:00 έως και της 13:00.

Ακολουθεί επισυναπτόμενος ο Πίνακας με τους ωφελούμενους και απορριφθέντες από το πρόγραμμα. Η αναζήτηση γίνεται βάση του αριθμού πρωτοκόλλου της αίτησης.

Πολίτες που έχουν υποβάλει αιτήσεις μέσω υπαλλήλου Δήμου/Εταίρου μπορούν να πληροφορηθούν την κατάσταση της αίτησής τους ΟΙ ΙΔΙΟΙ, αφού συνδεθούν στο σύστημα με όνομα χρήστη/κωδικό πρόσβασης TAXIS (ΓΓΠΣ).

Ο σύνδεσμος είναι το εξής:

https://www1.gsis.gr/gsisapps/soasgsisws/login.jsp

 

Πληροφορίες: Σερανίτης Γεώργιος τηλ. 2692360412

 

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
2 + 6 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.