Δήμος Καλαβρύτων: Η Ειδική Σύμβουλος και... ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ!

Τοποθετήθηκε Ειδική Σύμβουλος του Δημάρχου Καλαβρύτων, η Δημοτική Σύμβουλος της παράταξης του κ. Λαζουρά, κα Χρύσα Παπαδάτου, σύμφωνα με την με α.π. 849/5-2-2016 απόφαση του Δημάρχου Καλαβρύτων.

Υπενθυμίζουμε ότι για τη θέση αυτή είχε βγεί σχετική προκήρυξη (διαβάστε εδώ) από το Δήμο Καλαβρύτων, ενώ, προεκλογικά, η συμμετοχή της κας Παπαδάτου στα ψηφοδέλτια της παράταξης Λαζουρά, ανακοινώθηκε με ξεχωριστό τρόπο, αφού ήταν δεδομένο ότι θα προκαλούσε ρήγμα, κυρίως λόγω του ονοματός της, στην παράταξη Κατσικόπουλου.

Σύμφωνα με την ίδια απόφαση, η πρόσληψη έγινε μετά από... αξιολόγηση και σύγκριση των αιτήσεων, δικαιολογητικών και προσόντων όλων των αιτούντων, από την οποία προέκυψε, ότι, κατά την κρίση των αρμοδίων, (άραγε ποιοι εξέτασαν τα δικαιολογητικά;) κατάλληλο πρόσωπο, για να προσληφθεί στη θέση του ειδικού συμβούλου του Δήμου, είναι, η Χρυσάνθη (Χρύσα) Παπαδάτου...!!!

Η κ. Παπαδάτου θα παρέχει συμβουλές και θα διατυπώνει εξειδικευμένες γνώμες, γραπτά ή προφορικά, προς το Δήμαρχο, το Δημοτικό Συμβούλιο και την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου, στον τομέα της τοπικής οικονομικής ανάπτυξης του Δήμου Καλαβρύτων, και ειδικότερα, στον τομέα της προστασίας, βελτίωσης και ανάπτυξης της αγροτικής (φυτικής και ζωικής) παραγωγής, που αποτελεί την κύρια επαγγελματική δραστηριότητα των δημοτών και κατοίκων του Δήμου μας και τον βασικό και πατροπαράδοτο αναπτυξιακό μας πόλο, παρέχοντας συμβουλές και διατυπώνοντας προτάσεις, για την υποστήριξη του αγροτικού πληθυσμού του Δήμου, στην παραγωγή, εμπορία και στον ποιοτικό έλεγχο των αγροτικών προϊόντων και τη διασύνδεση, της αγροτικής παραγωγής, με την τουριστική ανάπτυξη του Δήμου μας.

Το ΚαλαβρυταΝετ εύχεται καλή επιτυχία στην κα Παπαδάτου η οποία χωρίς αμφιβολία αναλαμβάνει δύσκολο έργο και θα κρίνεται καθημερινά.

Όμως η είδηση βρίσκεται αλλού και συγκεκριμένα στον... ΕΠΟΜΕΝΟ!!! Ο κ. Λαζουράς χρησιμοποιώντας την δυνατότητα που του δίνει ο νόμος να προσλαμβάνει πρόσωπο της εμπιστοσύνης του, πετυχαίνει αυτό που λέει ο λαός "με έναν σμπάρο δυο... ή περισσότερα τριγώνια...".

Με την επιλογή αυτή του Δημάρχου, η κα Παπαδάτου προφανώς θα παραιτηθεί, λόγω ασυμβίβαστου, από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου και τη θέση της θα καταλάβει ο... ΕΠΟΜΕΝΟΣ και συγκεκριμένα ο δεύτερος επιλαχών της παράταξης Λαζουρά, κ. Σπύρος Σοκορέλης, ο οποίος δεν είχε καταφέρει να βρεθεί σε εκλόγιμη θέση στις τελευταίες εκλογές.

Με αυτό το σενάριο, ανοίγει ο δρόμος για τον κ. Σοκορέλη από άμισθος Σύμβουλος που είναι σήμερα, να παίξει ουσιαστικό ή αρχηγικό ρόλο στα μελλοντικά σχέδια του Δημάρχου, για την δημιουργία ενός υδροκέφαλου οργάνου, που θα προκύψει από ενοποιήσεις, καταργήσεις, συγχωνεύσεις, νομικών προσώπων και υπηρεσιών του Δήμου Καλαβρύτων.

Ίδωμεν...

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
4 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.