ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ-Διεθνής Ένωση Αστυνομικών και Καλαβρυτινοί Γιατροί στα Καλάβρυτα.

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων μνήμης για το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα που διοργανώνει φέτος ο Δήμος Καλαβρύτων, πραγματοποιήθηκαν στα Καλάβρυτα το σαββατοκύριακο που πέρασε, η 10η φιλική συνάντηση της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (International Police Association – IPA) και η πολυθεματική επιστημονική εκδήλωση με ενδιαφέροντα ιατρικά θέματα, της εταιρείας Καλαβρυτινών Γιατρών “Ο ΜΕΛΑΜΠΟΥΣ”.

Και οι δυο εκδηλώσεις είχαν μεγάλη συμμετοχή, από προσκεκλημένους και κατοίκους των Καλαβρύτων και ανέδειξαν, κατά τον καλύτερο τρόπο, τα μηνύματα που εκπέμπει η πόλη και ο Δήμος των Καλαβρύτων, τιμώντας το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα.

Στη φιλική συνάντηση της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, από τους ομιλητές αστυνομικούς, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, τονίστηκε, η σημασία της προσφοράς υπηρεσιών στους συνανθρώπους μας, μέσω της φιλίας, κάνοντας πράξη το σύνθημα της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών “υπηρετώ δια της φιλίας” (Servo per Amikeco).

Αντίστοιχα, στην πολυθεματική επιστημονική εκδήλωση της Ένωσης Καλαβρυτινών Γιατρών, από τους εξέχοντες και διακεκριμένους γιατρούς, Καλαβρυτινούς και άλλους, τονίστηκε η σημασία της προσφοράς και της αλληλεγγύης στον πάσχοντα άνθρωπο και αναδείχθηκαν σημαντικά ιατρικά θέματα.

Στην εκδήλωση αυτή, βασικός ομιλητής με θέμα τη σημασία και τα προβλήματα του στρες, ήταν ο διαπρεπής Καλαβρυτινός γιατρός από την Κερασιά Λεχουρίου, καθηγητής κ. Γεώργιος Χρούσος.

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γιώργος Λαζουράς, κατά την ομιλία του στην συνάντηση της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, τόνισε ότι, τα Καλάβρυτα, μια πόλη σύμβολο της φιλίας και της ειρήνης, αποτελούν τον ιδανικότερο χώρο για να γίνονται εκδηλώσεις που υποστηρίζουν και ενισχύουν τη σημασία της φιλίας, της ειρήνης και της συναδέλφωσης των λαών.

Επίσης, το Σάββατο 29 Νοεμβρίου, έγινε το μνημόσυνο για τα 29 θύματα των γερμανικών βομβαρδισμών της 29ης Νοεμβρίου 1943, με την παρουσία πολλών κατοίκων του Σκεπαστού.


 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
3 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.