Δήμος Καλαβρύτων: Μέχρι 18 Αυγούστου οι αιτήσεις για το Δημοτικό Παιδικό Σταθμό μέσω ΕΣΠΑ

Το Ν.Π.Δ.Δ. Κέντρο Παιδιού, Νεολαίας και Άθλησης Δήμου Καλαβρύτων, επιλέχθηκε, μετά από υποβολή σχετικής αίτησης συμμετοχής, από την Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.) Α.Ε., για να συμμετάσχει στη δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ), στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) για την προγραμματική περίοδο 2014-2020.

Με το πρόγραμμα αυτό, θα χρηματοδοτηθεί η δομή του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Καλαβρύτων (κωδικός 30013) για 35 θέσεις, ώστε οι ωφελούμενες μητέρες των νηπίων – παιδιών που θα συμμετέχουν σε αυτό, να μην καταβάλουν τροφεία για το σχολικό έτος 2015-2016.

Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν οι μητέρες που πληρούν τις προϋποθέσεις της υπ’ αριθμ. 2100/16-07-2015 πρόσκλησης ενδιαφέροντος της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Το πρόγραμμα αυτό, αφορά νήπια και παιδιά από 2,5 ετών, συμπληρωμένων κατά το μήνα εγγραφής (01-30/09/2015), και όσα φιλοξενούνται ήδη στο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Καλαβρύτων, μέχρι την ηλικία εγγραφής τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση (νηπιαγωγείο).

Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των Αιτήσεων, συνοδευόμενων από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, έχει οριστεί η Τρίτη 18/08/2015 και ώρα 14:00 βάσει απόδειξης ταχυδρομείου ή εταιρίας ταχυμεταφοράς (courier). Εκπρόθεσμες αιτήσεις που θα υποβληθούν, με οποιονδήποτε τρόπο, μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα, θα απορρίπτονται ως εκπρόθεσμες, δεν θα αξιολογούνται και θα επιστρέφονται.

Για περισσότερες και εκτενέστερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. (www.eetaa.gr) και στο Δημαρχείο Καλαβρύτων (Ευσ. Κηπουργού 6, κ. Μιχαλοπούλου Γιώτα, τηλ. 26923-60403).

Η παρούσα, να αναρτηθεί στον Πίνακα Ανακοινώσεων και στην ιστοσελίδα του Δήμου: www.kalavrita.gr

 

Συνημμένα Αρχεία:      Πρόσκληση

                                  Αίτηση Μητέρων

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
14 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.