Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος - Δεν είμαι πολιτικός των μηχανισμών...αλλά της αβόλευτης κοινωνίας που περνά δύσκολα

Σε Χαλανδρίτσα, Αίγιο και Πάτρα επικέντρωσε την προεκλογική του εκστρατεία,σήμερα, ο Υποψήφιος Βουλευτής Αχαίας της Ν.Δ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος,σε αλλεπάλληλες συναντήσεις με πολίτες και φορείς, δίνοντας τον προσωπικό του  αγώνα για την επικράτηση της παράταξής του, αλλά και την προώθηση της υποψηφιότητάς του.

Τονίζοντας ότι "ο ΣΥΡΙΖΑ πορεύεται με τακτικές λαϊκισμού  και δημαγωγίας εν γνώσει του, αφού ξέρει πως όσα τάζει δεν μπορεί να γίνουν στην Ελλάδα του 2015, οδηγώντας σε περιπέτειες τη χώρα μέσω επαναστατικών γυμναστικών που θα στοιχίσουν στη χώρα και στον κόσμο", δεν παραλείπει την υπογράμμιση του προσωπικού πολιτικού στίγματος.

Ο ίδιος, αφού επαναλαμβάνει διαρκώς πως "δεν ήρθε ξαφνικά κι από το πουθενά, ζητώντας να γίνει Βουλευτής Αχαΐας", αναφέρεται στην 11ετή άοκνη και σταθερή πορεία του στην πολιτική και στην παράταξη, επιδεικνύοντας επιμονή,ζήλο,αγωνιστικότητα και προεκλογική-μετεκλογική παρουσία και συμπεριφορά ίδια,παρά το όποιο αρνητικό ή ατυχές προσωπικό εκλογικό αποτέλεσμα.

Ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος,τόνισε ακόμα πως την τελευταία διετία, αρνήθηκε να "βολευτεί" σε κάποια κυβερνητική θέση -παρότι του προτάθηκε - λέγοντας πως "σε μία κατάσταση πρωτοφανή για τη χώρα, προτίμησε τις δουλειές του,κάνοντας αυτό που τον εκφράζει κι όχι να 'ναι πολιτικός των μηχανισμών και του συστήματος,αλλά της αβόλευτης κοινωνίας που περνά δύσκολα"!

Τέλος,στις περιοδείες του,προτάσσει το έργο του για πολλά θέματα του νομού και το ότι ο κόσμος γνωρίζει πολύ καλά ποιος είναι, προτρέποντάς τον "να τον εμπιστευτεί για μια φορά κι αν δεν καταφέρει να τον αποδοκιμάσει διά της ψήφου του".               

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
2 + 13 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.