ΔΗΜ.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ: "Αθρόα συμμετοχή της κοινωνίας στις κάλπες της Ν.Δ... εκλέγοντας το νέο Ηγέτη της χώρας"!

Εξ' αφορμής της πανελλήνιας εκλογικής διαδικασίας ανάδειξης νέου Αρχηγού στη Ν.Δ, την Κυριακή 22 Νοεμβρίου, ο Υπ.Βουλευτής Αχαΐας του κόμματος Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, έκανε την παρακάτω γραπτή δήλωση:
 
"Οι εκλογές της Κυριακής δεν είναι μια απλή εσωκομματική υπόθεση, ούτε αφορμή αναβίωσης εσωστρέφειας στην παράταξη.
Οι εκλογές, από τις οποίες θα προκύψει ο νέος Πρόεδρος της Ν.Δ, Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και -οποτεδήποτε- Υποψήφιος Πρωθυπουργός της χώρας, λόγω των απρόβλεπτων τρεχουσών πολιτικών εξελίξεων, μετατρέπονται σε υπόθεση ολόκληρης της κοινωνίας, αφού στη Δημοκρατία μας, μόνο μέσα από τα κόμματα, προκύπτουν Ηγέτες.
Ο νέος Αρχηγός της Ν.Δ, θα πρέπει κατά συνέπεια, να είναι - για όσους προσέλθουν στις κάλπες - η απαρχή ανάδειξης ενός Ηγέτη, που πιθανά πολύ σύντομα, κληθεί ν' αναλάβει τις τύχες της χώρας, με στόχο τη σταθερότητα, τη συναίνεση, τις ανατρεπτικές πολιτικές και την αναπτέρωση της ελπίδας που σβήνει, λόγω των παθητικών, άστοχων και καταστροφικών μέτρων της σημερινής συγκυβέρνησης.
Πέραν της κατάθεσης, δημόσια και ξεκάθαρα, των ατομικών μας επιλογών, στο πρόσωπο υπέρ ενός εκ των τεσσάρων Υποψηφίων Προέδρων, σημασία έχει πια, η συμμετοχικότητα των πολιτών - κι όχι μόνο των ήδη εγγεγραμμένων μελών του κόμματος - αφού αυτές οι εκλογές, καθίστανται πλέον  "προάγγελος" του στίγματος της Φιλελεύθερης Παράταξης στις εγχώριες, ευρωπαϊκές και παγκόσμιες εξελίξεις... που ακολουθούν.
Απαιτείται λοιπόν, πέραν της αθρόας συμμετοχής και η ανάδειξη...του έμπειρου, του πυγμαίου, του διαφορετικού και νικηφόρου Ηγέτη...της Νέας Δημοκρατίας αλλά και της Ελλάδα...προσεχώς"!               

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
14 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.