Δημ. Τριανταφυλλόπουλος: Οι διαδικασίες διαδοχής στη ΝΔ μετά την επίτευξη συμφωνίας για τη χώρα

Μετά τη διενέργεια του κρίσιμου δημοψηφίσματος, το εκλογικό αποτέλεσμα και τις πολιτικές εξελίξεις που επακολούθησαν, ο Πολιτευτής Αχαίας Ν.Δ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, έκανε την πιο κάτω δήλωση:
 
"Όταν οι πολίτες σύσσωμοι απαντούν στις εξελίξεις, τα σχόλια των πολιτικών πρέπει να περιττεύουν,οι δε πράξεις τους έχουν πλέον αξία μόνο με  την ικανοποίηση της λαϊκής εντολής.
 
Η Κυβέρνηση κουβαλά πια το βάρος της καλύτερης δυνατής συμφωνίας, συνεπικουρούμενη απαραιτήτως - στο μέγεθος που της αναλογεί - από την αντιπολίτευση.
 
Σε ότι αφορά τις αιφνιδιαστικές εσωκομματικές εξελίξεις στη Ν.Δ με την παραίτηση του Αντώνη Σαμαρά, κρίνω πως οι καταστατικές διαδικασίες διαδοχής του πρέπει να πάρουν το δρόμο τους, μόνο μετά την επίτευξη συμφωνίας για τη χώρα, αφού αυτό πρωτίστως θα πρέπει να ενδιαφέρει μια πατριωτική και ιστορική παράταξη.
 
Η αναζήτηση κι εκλογή νέου Προέδρου, θα πρέπει να είναι μια βασανιστική διαδικασία, μακρυά από εμμονές γνωστών φιλόδοξων στελεχών αλλά και αντιλήψεις "αυτοδίκαιων" στέψεων! 
 
Η Νέα Δημοκρατία,περισσότερο από ποτέ, έχει πρωτίστως ανάγκη από επαναπροσανατολισμό της ιδεολογίας της, παραδοχή λανθασμένων γραμμών της και πολιτικών τακτικών.
 
Ο νέος Αρχηγός δεν θα πρέπει να θυμίζει αβασάνιστα το χθες,κάτι που δύναται να επιτευχθεί μόνο με υπερβάσεις...εσωκομματικές,ηλικιακές,χωρίς ωστόσο ν' απομακρύνεται από αξίες καταγεγραμμένες και αδιαμφισβήτητες".     

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
2 + 10 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.