Δημ. Τριανταφυλλόπουλος - Δελτίο τύπου. ΔΗΛΩΣΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ ΑΧΑΪΑΣ

Με αφορμή την επίσημη ανακοίνωση του Ψηφοδελτίου της Ν.Δ στο νομό Αχαΐας και την εκ νέου επιλογή του από τον Πρόεδρο του κόμματος Αντώνη Σαμαρά, ο Υποψήφιος Βουλευτής Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 
"Βγαλμένος μέσα από τα σπλάχνα της ιστορικής Φιλελεύθερης παράταξης και της Αχαϊκής κοινωνίας,έχω ακολουθήσει επί μία και πλέον δεκαετία,ευσυνείδητα σταθερή πορεία,χωρίς ευκαιριακές αποκλίνουσες καταστάσεις που θα με ωφελούσαν ατομικά!  
Στα δύσκολα δεν υπήρξα "χαμαιλέοντας",δεν κρύφτηκα,ούτε έπαιξα "κλεφτοπόλεμο",όπως αρκετοί "άσωτοι"! 
Δεν δέχτηκα να βολευτώ σε καμία κυβερνητική θέση,ώστε να τη χρησιμοποιήσω ως "όχημα" ενίσχυσης και προώθησης της υποψηφιότητάς μου.Επέλεξα τη δουλειά μου και τη δύσκολη καθημερινότητα,μαζί με τους πολλούς,μαζί μ' εσάς!     
Πιστός στις αρχές μου,στον επίμονο αγώνα μου και στη μαχητικότητα που θέλω να με διακρίνει,νιώθω πιο έτοιμος και πιο ώριμος από ποτέ για να σηκώσω στις πλάτες μου τον τόπο μας,εκπροσωπώντας την πολύπαθη Αχαία στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.
Πιστεύοντας ανυποχώρητα ότι κάθε υποψήφιος που θέλει να εκλεγεί Βουλευτής,θα πρέπει πρώτα και κύρια να γνωρίζει το νομό του και να τον γνωρίζει η κοινωνία του νομού του, ζητώ από τους πολίτες της Αχαΐας να κρίνουν την παρουσία μου στην πολιτική, τους δύσκολους και διαρκείς αγώνες μου (και με τις όποιες ατυχίες ή εις βάρος μου καταστάσεις),γνωρίζοντας πως αποδεδειγμένα είμαι δίπλα τους...πριν αλλά και μετά τις εκλογές!
Σταθερός λοιπόν κι όχι χθεσινός ή "ουρανοκατέβατος"!Γνωριζόμαστε πλέον πολύ καλά.Αποφασίστε.."!        
        
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
7 + 7 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.