Δημ. Τριαναφυλλόπουλος: Ανώφελα τα δάκρυα...και η ανοχή στην Κυβέρνηση για την Πατρών-Πύργου

Με αφορμή την επίσημη απόφαση της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ,για ακύρωση της δημοπράτησης του έργου κατασκευής της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών-Πύργου, που ήταν προγραμματισμένη για τις 31 Μαρτίου 2015, προϋπολογισμού 475 εκατομμυρίων ευρώ, ο Πολιτευτής Αχαίας Ν.Δ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, επανερχόμενος για πολλοστή φορά τις τελευταίες ημέρες στο μείζον αυτό θέμα, έκανε την παρακάτω δήλωση:

" Εδώ κι ένα περίπου μήνα, κυβερνητικές πηγές δεν έκρυβαν αυτό που τελικά φοβόμασταν άπαντες σε Αχαία και Ηλεία,την ακύρωση δηλαδή της έναρξης κατασκευής του - από ετών- διεκδικούμενου οδικού έργου Πατρών-Πύργου,με πρόσχημα,είτε την παρεμπόδιση των λεγόμενων "εθνικών εργολάβων",είτε την κάκιστη μη νότια χάραξη του Τμήματος Πατρών-Κάτω Αχαίας, είτε ακόμα και την μη έγκριση από την Ε.Ε του δημόσιου αυτού επενδυτικού σχεδίου, στον Τομέα των Συγκοινωνιών και των Μεταφορών.

Όλη αυτήν την περίοδο, από τις εκλογές και μετά, κάποιοι αδιαφόρησαν, επιδεικνύοντας καταστροφική πολιτική αμέλεια και δεν έπραξαν τίποτε για να περισσώσουν το έργο, αφήνοντας ελεύθερους τους κυβερνώντες,άλλοτε να παίζουν "κρυφτούλί" κι άλλοτε να εκτελούν στα κρυφά τα περίεργα σχέδιά τους κατά της ανάπτυξης των υποδομών στη Δυτική Ελλάδα.

Σήμερα, είναι ανώφελα τα δάκρυά τους, αφού η θεσμική τους απραξία, άφησε περιθώρια στην αλλοπρόσαλη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ να κινηθεί ανενόχλητη,ενταφιάζοντας ένα έργο υψίστης εθνικής σημασίας με διάφορα ψευτοεπιχειρήτατα, αρκετά όμως για το "πάγωμα" και πιθανά την οριστική ματαίωσή του.

Η "κατεδάφιση" ενός προγραμματισμένου έργου, που δρομολόγησε μετά δυσκολιών η προηγούμενη Κυβέρνηση του Αντ.Σαμαρά, μαρτυρά στην πραγματικότητα και τη φιλοσοφία της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ,που δεν είναι άλλη από την ολοκληρωτική ισοπέδωση,βασισμένων σε ιδεοληψίες και περίεργα σχέδια μιας άγνωστης επί του παρόντος ανάπτυξης!

Η ανοχή προς την συμπολίτευση του κ. Τσίπρα θα πρέπει να τελειώνει.Κόμματα,Δήμοι, Φορείς και Περιφέρεια οφείλουν να ξεσηκωθούν και ν' αντιδράσουν συντεταγμένα, ενώ και η Ελληνική Δικαιοσύνη έχει και πρέπει να διαδραματίσει τον μοναδικό της ρόλο για την "εγκληματική" πράξη του Υπουργού κ.Σταθάκη και των άλλων κυβερνητικών του συνοδοιπόρων κι εταίρων"!

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
6 + 13 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.