ΔΗΜ.Τ.Ο. ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ: Μήνυμα για τη συμπλήρωση 45 ετών από την ίδρυση της παράταξής μας

Η Νέα Δημοκρατία, ένας από τους πλέον παλιούς πολιτικούς φορείς της Ελλάδας, συμπληρώνει σήμερα 4 Οκτωβρίου, 45 χρόνια από την ίδρυσή της. 45 χρόνια προσφοράς και συμβολής στην ελληνική κοινωνία και την αναπτυξιακή πορεία του τόπου, 45 χρόνια στήριξης της ευρωπαϊκής και κυρίως της δημοκρατικής ταυτότητας της χώρας.

Η ΝΔ είναι μια ιστορική πολιτική παράταξη. Υπήρξε διαχρονικά η φωνή της λογικής και της υπευθυνότητας, η παράταξη του οράματος και της προόδου. Η πορεία της ΝΔ είναι συνυφασμένη με την ενότητα και την πρόοδο, τη λογική και την υπευθυνότητα, το όραμα και τις μεγάλες αποφάσεις που εδραίωσαν τη Δημοκρατία και που διαμόρφωσαν αλλά και υλοποίησαν την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας.

Το αποτύπωμα της Ν.Δ. στη νεότερη ιστορία της χώρας είναι έντονο. Με ηγέτη τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, επιτεύχθηκε η αποκατάσταση και εμπέδωση της Δημοκρατίας, η ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση και η εθνική ομόνοια. Κατά τις περιόδους που η Ν.Δ. βρισκόταν στην εξουσία έλαβαν χώρα μεγάλες μεταρρυθμίσεις που διαμόρφωσαν την Ελλάδα του σήμερα. Μια χώρα που πάρα τις αδυναμίες και τις ελλείψεις της συγκαταλέγεται στα σύγχρονα και ανεπτυγμένα κράτη του πλανήτη. Μια πολιτισμένη κοινωνία βασισμένη στις αρχές του φιλελευθερισμού που στηρίζει την ελεύθερη οικονομία, το κράτος δικαίου, τη Δημοκρατία, τις ίσες ευκαιρίες για όλους.

Η παράταξή μας ανέκαθεν υπήρξε ένας πρωτοποριακός φορέας πολιτικής που έδωσε μάχες και κατάφερε να εγγυηθεί την θεσμική ομαλότητα, την κοινωνική ειρήνη και την εθνική συμφιλίωση. Η κληρονομιά μας, καθώς και το πλαίσιο των αρχών, των ιδεών και των θέσεων της ΝΔ, όπως αυτό καταγράφεται στην Ιδρυτική Διακήρυξή της, παραμένουν επίκαιρα και ισχυρά. 

Η ΝΔ υπήρξε ανέκαθεν υπέρμαχος της ανανέωσης. Η ανανέωση αποτελεί μια λειτουργία για την παράταξη που δεν σταμάτησε ποτέ όλα αυτά τα 45 χρόνια. Με διαρκή ανανέωση και εξωστρέφεια. Με σωστές στρατηγικές επιλογές και με διεθνείς συμμαχίες. Απέναντι στον φανατισμό, τον λαϊκισμό και το μίσος, η ΝΔ ενώνει τους Έλληνες και θα βάλει τη χώρα σε ακλόνητες βάσεις ανάπτυξης και προόδου. 

Πλέον. η παράταξή μας έχει ανοίξει μια νέα σελίδα. Με διαφάνεια και αξιοκρατία, με συνέπεια και αξιοπιστία, ενώνει όλους τους Έλληνες και εκφράζει το αύριο των πολλών. Η ΝΔ στηρίζει τη δημιουργικότητα του Έλληνα, εκφράζει τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό και την πίστη στη Δημοκρατία, υπερασπίζεται τα δίκαια και τα δικαιώματα του Ελληνισμού, προασπίζεται την ελευθερία, την ασφάλεια της ζωής και της περιουσίας των Ελλήνων και δεσμεύεται για την παροχή ποιοτικών δημόσιων υπηρεσιών.

Υπό την ηγεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη, η ΝΔ προχωρά με μεγάλα, τολμηρά και ασφαλή βήματα στις νέες διαρκώς εξελισσόμενες συνθήκες, διαμορφώνοντας την πορεία εξόδου από την κρίση, ανάταξης της οικονομίας, λειτουργίας των δημοκρατικών θεσμών, αναγέννησης των κοινωνικών προσδοκιών και διαμόρφωσης της νέας Ελλάδας της δημιουργίας, της ανάπτυξης, της αλληλεγγύης. Γιατί οι Έλληνες αξίζουμε τα καλύτερα! Και μπορούμε τα καλύτερα! Και θα τα πετύχουμε όλοι μαζί!

 

ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜ.Τ.Ο. ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΤΑΘΑΚΑΡΟΣ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
10 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.