Δήλωση της Μ.Κανελλοπούλου σχετικά με ανάρτησή της σε δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης

Η ηλεκτρονική κυρίως επίθεση που δέχομαι τις τελευταίες ώρες λόγω περιπαικτικού σχολίου που έκανα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, επ’ αφορμή φημών που έφεραν ως νικητή κλήρωσης γνωστού τυχερού παιγνίου αλλοδαπό, με φέρνει σε αναγκαστική θέση άμυνας για φράσεις που μόνο κακόβουλοι και εντεταλμένοι να με λασπολογήσουν και να «παρερμηνεύσουν».

Το σχόλιό μου που εύκολα γίνεται αντιληπτό ότι πρόκειται περί σκώμματος, τουλάχιστον από όποιον χρησιμοποιεί κοινή λογική, στοχεύει ακριβώς σε όποιους κάνουν διακρίσεις, ανάλογα με το χρώμα, την καταγωγή και τη θρησκεία, διακρίσεις εντέλει που η ανθρωπότητα τις πλήρωσε με αίμα.

Δεν απολογούμαι στους ρατσιστές και τους ξενόφοβους. Εξηγώ στους φίλους μου, όλων των πολιτικών αποχρώσεων και κοινωνικών αντιλήψεων που έσπευσαν να με στηρίξουν, αλλά και σε όσους αντιστρατεύονται την ξενοφοβία.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
10 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.