Δήλωση Ιάσονα Φωτήλα για την ομόφωνη απόφαση καταδίκης της Χρυσής Αυγής από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών

Είναι ιστορικής σημασίας και παρακαταθήκη για τον νομικό μας πολιτισμό, εθνικό και ευρωπαϊκό, η σημερινή ομόφωνη απόφαση του δικαστηρίου για την καταδίκη ως εγκληματιών των υπευθύνων της Χρυσής Αυγής.

Η δικαιοσύνη, μετά από πολυετή διαδικασία, συγκέντρωσε και εξέτασε τα συντριπτικά αποδεικτικά στοιχεία εναντίον της εγκληματικής οργάνωσης και κατέληξε σε τελική απόφαση που ταυτόχρονα ταυτίζεται με το κοινό περί δικαίου αίσθημα.

Δικαιώνεται απολύτως η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας που εκκίνησε τη διαδικασία για να καθίσουν στο σκαμνί οι πρωταίτιοι, ήδη από τον Σεπτέμβριο του 2013, και διευκόλυνε την εξέλιξη της δίκης που επί 4,5 χρόνια κωλυσιεργούσε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Η Νέα Δημοκρατία ποτέ δεν συνέπλευσε εντός ή εκτός Κοινοβουλίου ούτε εκμεταλλεύτηκε τις ψήφους της Χρυσής Αυγής όπως έκανε καιροσκοπικά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Η δημοκρατία νίκησε!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
12 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.