Η δήλωση του Χάρη Κακανά για τις εσωκομματικές διαδικασίες της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Καλαβρύτων

Εμφανώς ικανοποιημένος, μετά το πέρας των διαδικασιών της 2ης Ολομέλειας ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Καλαβρύτων, εμφανίστηκε ο Συντονιστής της Οργάνωσης Χάρης Κακανάς. Σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην κρισιμότητα της διαδικασίας, λέγοντας χαρακτηριστικά:

Η διαδικασία ήταν δημιουργική, προωθητική, βεβαίως με διάλογο που είχε οξύνσεις και υφέσεις λόγω της κρισιμότητας. Η συνέλευση έγινε με μαζική διαδικτυακή συμμετοχή των μελών του κόμματος, λόγω των δυσκολιών της πανδημίας που όλοι γνωρίζουμε. Εκλέχτηκαν οι αντιπρόσωποι για τη Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη Αχαϊας, όπως αρμόζει στις διαδικασίες ενός μεγάλου δημοκρατικού κόμματος όπως ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΑΧΙΑ.

Αντιστεκόμαστε και προχωράμε

Να υπενθυμίσουμε ότι η 2η Ολομέλεια της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Καλαβρύτων, έγινε σήμερα το απόγευμα μέσω τηλεδιάσκεψης, λόγω των αυξημένων μέτρων προστασίας για τον κορονοϊό. Κατά τη διάρκεια των εσωκομματικών διαδικασιών, εκλέχτηκαν οι αντιπρόσωποι για τη Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη Αχαϊας.    

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
1 + 7 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.