Διευκρινήσεις της κας Θεοδώρας Οικονόμου στις καταγγελίες Νασιώτη περί κονκλάβιου

Διευκρινήσεις, αναφορικά με  τις καταγγελίες του Υπεύθυνου Covid-19 για το Δήμο Καλαβρύτων κ. Θεοδ. Νασιώτη, στο άρθρο του με τίτλο "Τα νεα guidelines (κατευθυντήριες οδηγίες )του κονκλάβιου", έστειλε η προϊσταμένη του Νοσοκομείου Καλαβρύτων κα Θεοδώρα Οικονόμου. Η απάντηση έχει ως εξής:

Αγαπητό Καλάβρυτα Νέτ,

Απέφυγα ως τώρα να απαντήσω σεβόμενη την ασθενή με την οποία συνομίλησα και προσπάθησα να εξυπηρετήσω, τηρώντας όμως, όπως με κάθε ασθενή, τα πρωτόκολλα και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. (Για την ιστορία αναφέρω ότι προσήλθε για ακτινογραφικό έλεγχο στο πλαίσιο δεκατικής πυρετικής κίνησης αλλά και συνταγογράφηση φαρμάκων συγγενικού της προσώπου).

Η ερώτησή μου λοιπόν προς την ασθενή μετά την αναφορά του ονόματος του κυρίου Νασιώτη, ήταν αν είχαν συνεννοηθεί με κάποιον ιατρό του Νοσοκομείου, όπως είθισται σε όλα τα Νοσοκομεία του κόσμου, ώστε να την κατευθύνω προς το συγκεκριμένο ιατρό.

Απορώ πως ο κύριος Νασιώτης που με γνωρίζει καλά και με τον οποίο έχουμε συνεργαστεί άψογα στο παρελθόν, θεώρησε ότι θα μπορούσα να μιλήσω με απαξίωση για το πρόσωπό του.

Κύριε Αποστολόπουλε, οφείλω να ομολογήσω ότι η φαντασία σας με εκπλήσσει, τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά ,δε κρύβονται δράκoι πίσω από το περιστατικό παρά μόνο η αγωνία μας για την τήρηση των οδηγιών του ΕΟΔΥ και σε κάθε περίπτωση οφείλατε να διασταυρώσετε τις πληροφορίες σας.

Όσο για το ότι δεν με γνωρίζετε, ρωτήστε συγγενικά σας πρόσωπα όπως τη μητέρα σας, που ξέρουν ποια είμαι και η δική τους γνώμη είναι πολύ πιο σημαντική για μένα .

Σαν υστερόγραφο θα παρακαλούσα να μας αφήσετε να συνεχίσουμε απερίσπαστοι το πραγματικά δύσκολο, όπως και σεις πολλές φορές έχετε χαρακτηρίσει έργο μας, γιατί δεν διαθέτουμε χρόνο να παίζουμε με τις λέξεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με εκτίμηση, Οικονόμου Θεοδώρα

Απάντηση στο σημείο που αφορά το KalavrytaNet και προφανώς το άρθρο του Β. Αποστολόπουλου, "Ο Νασιώτης δεν είναι δικός μας γιατρός και κάτσε και περίμενε…" κα Οικονόμου, όσον αφορά τη διασταύρωση των πληροφοριών που αναφέρετε, σας πληροφορώ ότι το άρθρο είναι ενυπόγραφο από τον Υπεύθυνο Covid-19 για το Δήμο Καλαβρύτων κ. Θεοδ. Νασιώτη και σε κάθε περίπτωση, όπως ρητώς αναφέρεται και στους όρους χρήσης της ιστοσελίδας kalavrytanet (διαβάστε εδώ), "Τα ενυπόγραφα άρθρα και δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν απαραίτητα τις απόψεις του ιστολογίου. Ο κάθε συντάκτης διατηρεί το δικαίωμα της υποκειμενικότητας της άποψής του. Η ευθύνη των ενυπόγραφων άρθρων και δημοσιεύσεων βαρύνει τους συντάκτες". Άλλωστε ζήτησα προσωπικά το σχόλιο της κας Σφυρή, η οποία, ευγενικά ομολογουμένως, αρνήθηκε να κάνει οποιονδήποτε σχολιασμό. Στο σημείο που γράφετε ότι "Όσο για το ότι δεν με γνωρίζετε, ρωτήστε συγγενικά σας πρόσωπα...", σας πληροφορώ ότι, φυσικά και δεν γνώριζα μέχρι σήμερα που έλαβα την επιστολή σας για ποιο πρόσωπο πρόκειται, αφού ο κ. Νασιώτης δεν αναφέρει το όνομά σας. Άλλωστε, όπως επίσης και εδώ ρητώς αναφέρω στο άρθρο μου, "...δεν αναφέρομαι ούτε στην διοικήτρια την κα Σφυρή, ούτε στο υγειονομικό προσωπικό, αλλά ούτε και στο υπόλοιπο επικουρικό προσωπικό γενικών καθηκόντων, οι οποίοι πασχίζουν μέρα και νύχτα οι άνθρωποι να προσφέρουν τον καλύτερο εαυτό τους εκεί μέσα." Μετά και από αυτές τις διευκρινήσεις, ελπίζω να λύθηκε οποιαδήποτε παρεξήγηση από μέρους σας. Τέλος, σαν υστερόγραφο, φυσικά και θα πρέπει να συνεχίσετε απερίσπαστοι το πραγματικά δύσκολο έργο σας, μακριά από πολιτικές, δημοτικές ή άλλου είδους σκοπιμότητες και προσωπικά εμένα θα με βρείτε αρωγό και συμπαραστάτη. Β. Αποστολόπουλος Μηχανικός Πληροφορικής Msc Εφαρμοσμένα Πληροφοριακά Συστήματα https://www.kalavrytanet.com/theodoros-nasiotis-ta-nea-guidelines-katey… https://www.kalavrytanet.com/o-nasiotis-dikos-mas-giatros-katse-perimen…

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
10 + 4 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.