Διακομιδές και ελλείψεις του Νοσοκομείου Καλαβρύτων τέθηκαν στον Διοικητή της 6ης Υ.ΠΕ

Συνάντηση εργασίας με τον Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Γεώργιο Γιαννόπουλο είχε (την Τρίτη) ο Αναπληρωτής Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ανατολικής Αχαΐας (Αιγίου - Καλαβρύτων) Ιωάννης Μεντζελόπουλος. Παρόντες ήσαν και οι Υποδιοικητές της Υ.ΠΕ. Δημήτριος Κωστακιώτης και Μιλτιάδης Ζαμπάρας.

Κύριο αντικείμενο της συζήτησης ήσαν τα προβλήματα και οι ελλείψεις της Αποκεντρωμένης Οργανικής Μονάδας των Καλαβρύτων. Από τον κ. Μεντζελόπουλο τονίστηκε το κενό στο Ακτινολογικό Εργαστήριο που, όπως είπε, αποτελεί το υπ.’ αριθμ. 1 ζήτημα της Α.Ο.Μ. Καλαβρύτων ζητώντας από τον «Υπεάρχη» να αποστείλει αίτημα συμπληρωματικής προκήρυξης των 2 κενών θέσεων ή τουλάχιστον της μίας. Ο κ. Γιαννόπουλος απάντησε πως θα επιδιώξει να προωθηθεί το αίτημα στο Υπουργείο άμεσα.

Επίσης, μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν οι ελλείψεις ειδικευομένων Ιατρών, καθώς και οι ανάλογες στο Μικροβιολογικό Τμήμα και στη Νοσηλευτική Υπηρεσία, που δημιουργούν πρόσθετα προβλήματα. Ακόμα, τα ζητήματα των ελλείψεων σε ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, μερικά των οποίων καλύφθηκαν ήδη με συνεργασία του Αναπληρωτή Διοικητή και του Διοικητή κ. Κ. Φωτόπουλου από την Μονάδα του Αιγίου. Συγκεκριμένα, παραχωρήθηκαν ένας φορητός Απινιδωτής με Οθόνη (monitor) και ένα φορητός καρδιογράφος EDAN με οθόνη (monitor, με δυνατότητα σύνδεσης στο δίκτυο).

Τέλος, από το κ. Μεντζελόπουλο τονίστηκε για πολλοστή φορά το ζήτημα διακομιδής ασθενών και ο κ. Γιαννόπουλος είπε πως θα ενεργήσει, όπου δει, προκειμένου να γίνει το καλύτερο δυνατόν για την ορεινή και δυσπρόσιτη περιοχή των Καλαβρύτων.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΗ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
1 + 8 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.