Δελτίου Τύπου - Δήλωση Ν. Νικολόπουλου μετά την ομιλία του Π. Καμμένου στην Πάτρα

«Όποιος έχει μάτια βλέπει… Οι ΑΝΕΛ θα είναι μία ισχυρή δύναμη στη Βουλή»

«Στις 25 Ιανουαρίου η Ελλάδα γυρίζει σελίδα και οι ΑΝΕΛ θα αποτελούν μία ισχυρή δύναμη σταθερότητας και ενότητας του λαού στη Βουλή» τόνισε ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας με τον συνδυασμό των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νίκος Νικολόπουλος, μετά την ομιλία του προέδρου των ΑΝΕΛ κ. Πάνου Καμμένου στο ξενοδοχείο «Αστήρ» της Πάτρας, το βράδυ του Σαββάτου.

«Η αποψινή συγκέντρωση, που όσοι έχουν μάτια βλέπουν και αντιλαμβάνονται το μέγεθός της, είναι μόνο μία ένδειξη της πραγματικής δυναμικής των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην κοινωνία που θα μετουσιωθεί σε ένα εκλογικό ποσοστό που θα αναγκάσει πολλούς να τρίβουν τα μάτια τους την ημέρα των εκλογών» σχολίασε ο Αχαιός πολιτικός, ο οποίος επίσης, έκανε λόγο για μία εξαιρετική ομιλία του κ. Καμμένου, κατά την οποία παρουσιάστηκε πλήρως και αναλυτικά τι πρεσβεύει η εκλογική συμμαχία των ΑΝΕΛ, αλλά και με ποιο τρόπο – και υπό ποίους όρους – θα συμφωνήσει μετεκλογικά σε κυβερνητική συνεργασία.

«Ο Πάνος Καμμένος ήταν απολύτως σαφής. Για εμάς, η Ελλάδα δεν είναι μόνο… οικονομία. Είναι πάνω απ’ όλα έθνος και πατρίδα. Είναι ορθοδοξία, παράδοση, πολιτισμός. Είναι μία χώρα ανθρώπων που έχουν το δικαίωμα να εργάζονται, να προκόβουν, να παράγουν, να ανεβάζουν το οικονομικό και κοινωνικό τους μέγεθος. Μια χώρα νοικοκυραίων που χτυπήθηκαν αλύπητα από τις μνημονιακές πολιτικές και πρέπει να σταθούν πάλι στα πόδια τους. Μια χώρα μικρομεσαίων επιχειρηματιών και εμπόρων που πρέπει να αναστηθούν. Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ, θέλει να υπακούσει στις ακραίες συνιστώσες του και τα βάλει με όλα αυτά που είπα, τότε ας ψάξει κυβέρνηση αλλού. Αν τολμήσει να κάνει ένα βήμα πίσω και να μην αναζητήσει ευθύνες για τα μνημόνια και δεν στείλει στη δικαιοσύνη όλα τα μεγαλο-λαμόγια και τους επίορκους, τότε ας μας ξεχάσει. Εμείς θέλουμε τα κλεμμένα πίσω και τους κλέφτες στην φυλακή. Θέλουμε προστασία των αδυνάμων και ισχυροποίηση της μεσαίας τάξης. Θέλουμε μία Ελλάδα της Ευρώπης, με αξιοπρέπεια για όλους τους πολίτες. Θέλουμε να ξεφύγουμε από την μέγγενη του μνημονίου, όλοι μαζί! Δεξιοί, αριστεροί και κεντρώοι…» σημείωσε μεταξύ άλλων.

Επίσης, ερωτώμενος σχετικά με την πρόταση που προκρίνουν οι ΑΝΕΛ έναντι των δανειστών, σε περίπτωση που υπάρξει μία προγραμματική συμφωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές, ο κ. Νικολόπουλος ανέφερε: «Αν και δεν μπορούμε να μιλάμε για τόσο σοβαρά θέματα με υποθέσεις και θεωρίες, εμείς σημειώνουμε την ανάγκη, η Ευρώπη να κατανοήσει ότι ο ελληνικός λαός δεν διαθέτει πλέον καμία άλλη ανοχή και αντοχή. Η αναδιάρθρωση χρέους – με οποιονδήποτε τρόπο – με ένα παράλληλο μορατόριουμ για κάποια περίοδο, περίπου τριών ετών, είναι ίσως το καλύτερο μείγμα για να μπορέσουμε να αναζωογοννήσουμε την ελληνική κοινωνία, να πέσουν χρήματα στην αγορά και να καταφέρουν οι Έλληνες να παράξουν νέο πλούτο, προκειμένου και η Ελλάδα να μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της»

Τέλος, ερωτώμενος σχετικά με το Ποτάμι, το χαρακτήρισε «μνημονιακότερο των μνημονιακών» προσθέτοντας: «Οι πολίτες δύσκολα τσιμπάνε πια, και ας προωθείται ο κ. Θεοδωράκης με κάθε τρόπο… Όλοι στην ίδια πόλη ζούμε και ξέρουμε. Δείτε πόσοι συγκεντρώθηκαν προχθές στη συγκέντρωση του κ. Θεοδωράκη στην Πάτρα και πόσοι ήσαν σήμερα εδώ, κοντά στον Πάνο Καμμένο…»

 

Μέσα από το http://ioniantv.gr/ μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την ομιλία του Π. Καμμένου στην Πάτρα

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
4 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.