ΔελτίοΤύπου ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ

Η ριζοσπαστική Αυτοδιοικητική πρόταση ''Πάτρα,Ανθρώπινη Πόλη'' εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου: Δεν περιμέναμε, βέβαια, από τον εντεταλμένο της κυβέρνησης Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δυτικής Ελλάδας, να συμφωνήσει με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας με την οποία δηλωνόταν η αντίθεσή του στις διώξεις των πέντε Δημάρχων και της Περιφερειάρχη Αττικής και η προάσπιση των δημόσιων λειτουργιών της τοπικής αυτοδιοίκησης. Δεν περιμέναμε να συμφωνήσει με μια πολιτική απόφαση που εναντιώνεται στους σχεδιασμούς για ακόμα περισσότερες απολύσεις και στραγγαλισμό των Δήμων, σχεδιασμοί που υπηρετούν τις μνημονιακές δεσμεύσεις της κυβέρνησης και τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές της.

 

Αλλά το να διατυπώνει πράξη ακύρωσης απόφασης με πολιτικό χαρακτήρα αποτελεί πρωτοφανή και άνευ ουσίας διοικητική ενέργεια που αποκαλύπτει τον πραγματικό του ρόλο, του πιστού τοποτηρητή των κυβερνητικών πολιτικών.

Η ΡΑΠ-Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη, παρά τις απειλές και τους εκβιασμούς, θα συνεχίσει να υπερασπίζεται μαζί με τους εργαζόμενους και το Δημοτικό Συμβούλιο, όσους και όσες έχουν πάρει ενεργή θέση στο κοινωνικό και πολιτικό μέτωπο που συνεχώς διευρύνεται για την υπεράσπιση της τοπικής αυτοδιοίκησης, για την εξασφάλιση του δημόσιου χαρακτήρα της και της αποτελεσματικής λειτουργίας της, για την ανατροπή των πολιτικών συσχετισμών που υλοποιούν αυτά τα αντιλαϊκά σχέδια.

 

Η ΡΑΠ-Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη καλεί τους συνδημότες και τις συνδημότισσες να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων του Δήμου για την υπεράσπιση του δικαιώματός τους στην εργασία και για συμπαράσταση στο Δήμαρχο της πόλης μας.

 

Το Γραφείο Τύπου

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
4 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.