Δελτίο Τύπου των εργαζομένων στο Δήμο Καλαβρύτων σχετικά με τις χθεσινές κινητοποιήσεις

Συμβολική κατάληψη του Δημαρχείου Καλαβρύτων πραγματοποίησαν την Τετάρτη 4/11/2015 από τις 10.00 π.μ. εως τη 1.00 μ.μ. οι εργαζόμενοι στον Δήμο. Στην κατάληψη που πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τις ομόφωνες αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων: α) του Συνδικάτου Εργαζομένων στους ΟΤΑ Ν. Αχαΐας « Η ΕΝΟΤΗΤΑ» και β) του Παραρτήματος του Συνδικάτου στα Καλάβρυτα , συμμετείχαν καθολικά οι εργαζόμενοι στο Δήμο Καλαβρύτων, στις Δημοτικές Ενότητες καθώς και στις Δημοτικές Επιχειρήσεις, αντιδρώντας : στις επικείμενες μεταρρυθμίσεις στο Ασφαλιστικό ,στην κατάργηση των βαρέων και ανθυγιεινών ,στο νέο μισθολόγιο, στην αξιολόγηση και άλλα εργασιακά και συνταξιοδοτικά θέματα.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση του Παραρτήματος:

« Συναδέλφισες και συνάδελφοι ,

με την καθολική μας συμμετοχή στην χθεσινή συμβολική κατάληψη του Δημαρχείου δώσαμε δυναμικό παρόν στον αγώνα που μόλις ξεκίνησε.

ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ , ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ . ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ.

Δεν συμβιβαστήκαμε ΠΟΤΕ και δεν θα συμβιβαστούμε, με την μιζέρια, την αναξιοπρέπεια , την άθλια ζωή, την μισή δουλειά. Δυναμώνουμε την συναδελφικότητα, την ενότητα μας και συσπειρωνόμαστε σε μια κοινωνική συμμαχία , σε ένα παλλαϊκό μέτωπο: με τον άνεργο, τον αγρότη, τον κτηνοτρόφο, τον ελεύθερο επαγγελματία, τον εργάτη, τον ναυτεργάτη, τον συνταξιούχο, τον εκπαιδευτικό και τον μαθητή. Όλοι ΜΑΖΙ στο δρόμο του απεργιακού αγώνα την Πέμπτη 12 Νοέμβρη 2015».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
7 + 11 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.