Δελτίο τύπου του Δήμου Καλαβρύτων για το σημερινό Δ.Σ

Στις σημερινές εκλογές (δημαιρεσίες) στους δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Καλαβρύτων, εξελέγη Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων, από την πρώτη (Α’) ψηφοφορία, ο γιατρός Δημήτρης Κοντογιάννης, που έλαβε 15 ψήφους, όσοι και οι παρευρισκόμενοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του Δημάρχου Γεωργίου Λαζουρά, ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ.

Ο υποψήφιος Αντιπρόεδρος Παναγιώτης Βαρβιτσιώτης που προτάθηκε από την παράταξη του κ. Δ. Κατσικόπουλου και ο υποψήφιος Γραμματέας, Λεωνίδας Βασιλόπουλος που προτάθηκε από την παράταξη του κ. Κούκιου, δεν εξελέγησαν, αφού σε καμμία από τις τρεις (3) ψηφοφορίες, δεν συγκέντρωσαν την απαιτούμενη από το νόμο πλειοψηφία και γι’ αυτό, η συνεδρίαση, θα επαναληφθεί την επόμενη Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 12:00, όπως ορίζει ο νόμος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης (του κ. Κατσικόπουλου και του κ. Κούκιου) απέρριψαν την πρόταση – έκκληση, που έκανε στην αρχή της συνεδρίασης ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γιώργος Λαζουράς, εκφράζοντας ένα νέο συνθετικό και συναινετικό τρόπο σκέψης και δράσης και μια νέα σύγχρονη αντίληψη, για να εκλεγεί συναινετικό προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου και να μην χρειασθεί να επαναληφθεί η εκλογή και καταψήφισαν, ψηφίζοντας άκυρο και λευκό, τον υποψήφιο και τελικώς εκλεγέντα πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου γιατρό κ. Δημήτρη Κοντογιάννη.

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, μετά το πέρας της συνεδρίασης δήλωσε: “Εκφράζω τα συγχαρητήριά μου στον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων, εξαίρετο γιατρό και έμπειρο αυτοδιοικητικό Δημήτρη Κοντογιάννη και του εύχομαι καλή, αποδοτική και δημιουργική θητεία, εκφράζοντας, παράλληλα τις ευχαριστίες μου σ’ όλους τους δημοτικούς συμβούλους, της παράταξης ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ, που τον τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους.

Λυπάμαι, γιατί, οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης, δεν συνέβαλαν στην εκλογή συναινετικού προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και απέρριψαν την συναινετική πρόταση που έκανα στην αρχή της συνεδρίασης, οδηγώντας την εκλογή Αντιπροέδρου και Γραμματέα, στην επόμενη Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου, όπου θα εφαρμοσθεί, ο,τι προβλέπει ο νόμος.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων πρέπει να λειτουργήσει και θα λειτουργήσει. Τα προβλήματα των Καλαβρύτων και των 66 κοινοτήτων μας, δεν μπορούν να περιμένουν. Οι πολίτες των Καλαβρύτων ψήφισαν ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ και έχουν και μνήμη και κρίση. Και μας έκριναν και μας κρίνουν όλους”.


 

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
2 + 4 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.