Δ.Σ Καλαβρύτων : Απόφαση Ομόφωνη που... ''πιάνει τόπο'' !!

Ομόφωνα το Δημοτικό συμβούλιο του δήμου Καλαβρύτων αναγνωρίζοντας το σοβαρό έργο που παράγεται από την αθλητική ένωση, ενέκρινε την πρόσθετη επιχορήγηση στο Σωματείο με το ποσό των δύο χιλιάδων ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του KALAVRYTANET, το αίτημα των μελών του Δ.Σ της αθλητικής ένωσης για οικονομική ενίσχυση ,μετέφερε ο δημοτικός σύμβουλος κ. Λεωνίδας Βασιλόπουλος και την υλοποίησή του ανέλαβε με επιτυχία, όπως προκύπτει από το αποτέλεσμα, ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε Καλαβρύτων κ. Δημήτριος Χουλιάρας.

Απόφαση που ''πιάνει τόπο'', αφού το τοπικό αθλητικό σωματείο έχει αναλάβει ένα βαρύ αλλά ευχάριστο έργο. Με την αμέριστη βοήθεια  του Κ.Π.Ν.Α του Δήμου και του δραστήριου προέδρου του κ. Ευθ. Τζόβολου, αυτή την στιγμή το τμήμα ποδοσφαίρου έχει 60 περίπου αγόρια ηλικίας από 6 -14, το τμήμα ρυθμικής 60 περίπου κορίτσια 5- 12 ετών και οι ανδρικές ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ 40 άτομα.

Οι δραστηριότητες που είναι σε εξέλιξη προσπαθούν να καλύψουν τις ανάγκες των Καλαβρυτινών παιδιών για άθληση και γίνεται προσπάθεια για την δημιουργία και άλλων δραστηριοτήτων ,όπως στίβος,βόλεϋ κ.α'

Δήμαρχος, Αντιδήμαρχος και δημοτικοί σύμβουλοι, εγκρίνοντας αυτά τα χρήματα ουσιαστικά κρατούν ανοιχτή την πόρτα του να  να υπάρχει μια υγιείς διέξοδος για τα παιδιά μας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
14 + 4 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.