Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος - Δελτίο Τύπου Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Στην Θεσσαλία έκανε ο Σαμαράς το πρώτο… μνημόσυνο»

«Την Θεσσαλία επέλεξε ο Α. Σαμαράς για το πρώτο… μνημόσυνο της συγκυβέρνησής του με τον Ε. Βενιζέλο» ανέφερε ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και υποψήφιος βουλευτής Αχαίας, Νίκος Νικολόπουλος, που την ίδια μέρα βρισκόταν στο… ίδιο σημείο, δηλαδή στην Καρδίτσα και είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με στελέχη και μέλη των ΑΝΕΛ από την περιοχή, αλλά και με πολίτες.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις Σαμαρά μετά την επίσκεψή του σε μονάδα παραγωγής και εξαγωγής γκότζι μπέρι, ο κ. Νικολόπουλος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ο απερχόμενος πρωθυπουργός το μόνο που βρήκε να πει επισκεπτόμενος μία αγροτική περιοχή ήταν για τις ευρωπαϊκές επιδοτήσεις. Δεν βρήκε ούτε μία λέξη να πει όμως για τον αργό θάνατο στον οποίο, ο ίδιος και η συγκυβέρνηση, έχουν καταδικάσει τους αγρότες και τους Έλληνες της υπαίθρου. Μάλλον δεν θυμάται τίποτα για τις εξευτελιστικές τιμές των αγροτικών προϊόντων, για τις πανάκριβες πρώτες ύλες και το αγροτικό πετρέλαιο, για την επέλαση και τα μονοπώλια των πολυεθνικών, για τις ζημιές και τις ανύπαρκτες αποζημιώσεις. Δεν θυμάται τίποτα για την φορολογία των αγροτών, αλλά ούτε και για το γεγονός πως έχει καταστήσει περίπου ως φορολογικό αδίκημα την πολυτεκνία, αφού ένα πολύ μεγάλο μέρος των πολύτεκνων οικογενειών ζουν στην αγροτική ύπαιθρο. Δεν πειράζει όμως. Όπως είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσω, όλα αυτά τα θυμούνται οι ίδιοι οι αγρότες της Θεσσαλίας και θα τα… θυμίσουν στον κ. Σαμαρά στις κάλπες. Πάλι καλά που ο απερχόμενος πρωθυπουργός έλαβε ως δώρο super foods για να έχει δύναμη να αντέξει το τσουνάμι που έρχεται κατά πάνω του…».

Για ακόμα μία φορά, ο κ. Νικολόπουλος εκτίμησε ότι οι εκλογές της 25ης Ιανουαρίου θα σηματοδοτήσουν την απαλλαγή της χώρας από τη μνημονιακή συγκυβέρνηση, εκφράζοντας την βεβαιότητα πως η εκλογική συμπαράταξη που θα συμμετέχει στα ψηφοδέλτια των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα αποτελέσει μετεκλογικά, ρυθμιστική δύναμη και δύναμη σταθερότητας για τον μέσο Έλληνα πολίτη.

«Όποιος επιχειρήσει, είτε να ξανακυλήσει την χώρα στον μνημονιακό Καιάδα, είτε να εγκαθιδρύσει νέου τύπου μονοκρατορίες, θα έχει απέναντί του την εκλογική συμπαράταξη των ΑΝΕΛ» υπογράμμισε, προσθέτοντας πως οι ΑΝΕΛ θα αποτελέσουν ανάχωμα σε κάθε ακρότητα και την ασφαλιστική δικλείδα των Ελλήνων για σταθερότητα, δημοκρατία και ανυποχώρητη στάση σε όλα τα εθνικά θέματα.


 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
8 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.