Χωρίς τους''παραπανίσιους'' αλλά με ελλείψεις ο Αγιασμός στα σχολεία του Δήμου Καλαβρύτων

Πέρυσι στις 11 Σεπτεμβρίου κουστωδίες αυτοκινήτων με τον εκπρόσωπο του Υπουργείου Παιδείας και Πρόεδρο του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής, τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, τον προϊστάμενο Παιδαγωγικής Εκπαίδευσης, καθώς και το Σχολικό Σύμβουλο της περιφέρειάς μας  μετακινούνταν από Καλάβρυτα σε Κλειτορία και από Γυμνάσια και Λύκεια σε Δημοτικά. Αφορμή ήταν το ''πρώτο κουδούνι'' και ο Αγιασμός. Δάσκαλοι, παιδιά, γονείς και ιερωμένοι περίμεναν την ώρα τους για να ξεκινήσουν και οι τοπικοί παράγοντες θέλοντας και μή ακολούθησαν.

Ευτυχώς φέτος οι περιττοί πολιτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες δεν θα παρευρεθούν στον Αγιασμό που θα πραγματοποιηθεί στα σχολικά συγκροτήματα του Δήμου Καλαβρύτων. Ας ελπίσουμε ότι εκτός από τις εκλογές κάποιοι ασχολούνται με τα θέματα της παιδείας ,τοποθετήσεις εκπαιδευτικών, μεταφορά μαθητών κ.λ.π θέματα που έχουν για μια ακόμα φορά μείνει τραγικά πίσω.

Ευχόμαστε σε εκπαιδευτικούς και παιδιά να έχουν για δημιουργική σχολική χρονιά

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
2 + 13 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.