Χωρίς τις ομάδες Καλαβρύτων και Σοποτού το τουρνουά Μπάσκετ της Δ.Ε. Αροανίας

Οι δυο ομάδες Μπάσκετ που προέρχονται από τον Δήμο Καλαβρύτων και συμμετέχουν στο επίσημο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΗ  δεν συμμετέχουν φέτος στο τουρνουά που διεξάγεται στην Δ.Ε.Αροανίας. Πρόκειται για τις ομάδες Καλαβρύτων και Σοποτού οι οποίες επέλεξαν να μην δηλώσουν συμμετοχή σε αυτό το Τουρνουά. 

Είναι γνωστό σε όσους ασχολούνται και έχουν κατά το παρελθόν παρακολουθήσει αυτή την αθλητική γιορτή  στην Δ.Ε.Αροανίας ότι επρόκειτο για μια σοβαρή διοργάνωση με δυνατές ομάδες ,πολλούς θεατές και ισχυρότατο ανταγωνισμό. Είναι επίσης σαφές, δυστυχώς, ότι αυτή η διοργάνωση δεν είναι πια όπως ήταν. Φθίνουσα πορεία καθώς ο πήχης ήταν πολύ ψηλά αφού χαρακτηριζόταν ως ένα από τα καλύτερα τουρνουά στην Πελοπόννησο. Το επίπεδο ανταγωνισμού έχει κατέβει κάθετα και ίσως αυτός είναι ο λόγος μη συμμετοχής των δυο ολοκληρωμένων και ''έτοιμων ''ομάδων.

Εκτός και αν δεν δήλωσαν συμμετοχή με το φόβο του παράβολου που είχε τεθεί πέρυσι

Όλα αυτά φυσικά και δεν αναφέρονται στις ομάδες που αγωνίζονται φέτος και πολύ περισσότερο στους αθλητές αλλά στους διοργανωτές.

Κατά τα άλλα τα παιδιά δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και για  σήμερα το πρόγραμμα  είχε ως εξής: Τριπόταμα - Αγράμπελα στις 7μμ και Λεχούρι - Σειρές στις 8μμ .


ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ 
 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
1 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.