Χορευτικά του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου.Έναρξη νέας χρονιάς

Υπόσχεση για ακόμη μεγαλύτερες συγκινήσεις από τα χορευτικά του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου.Εκατοντάδες μέλη και φίλοι στην Έναρξη της νέας χορευτικής χρονιάς Με ιδιαίτερο ενθουσιασμό «καλωσόρισαν» τη νέα χορευτική περίοδο τα μέλη των χορευτικών τμημάτων του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πάτρας, δίνοντας την υπόσχεση για ακόμη μεγαλύτερες συγκινήσεις. Οι χορευτές επέστρεψαν στις αίθουσες διδασκαλίας μετά από ένα άκρως δημιουργικό καλοκαίρι στη διάρκεια του οποίου τα χορευτικά συμμετείχαν με μεγάλη επιτυχία σε δεκάδες εκδηλώσεις.

Η επίσημη έναρξη της νέας χορευτικής περιόδου 2014- 2015 έγινε την Κυριακή 19 Οκτωβρίου, στο χώρο εκμάθησης των χορών, στην οδό Παπαδιαμαντοπούλου 17α, σημαίνοντας παράλληλα και την εκκίνηση της προετοιμασίας των χορευτών για τη συμμετοχή τους σε δεκάδες εκδηλώσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στην εκδήλωση που ξεκίνησε με τον καθιερωμένο αγιασμό που τέλεσαν οι ιερείς π. Νικόλαος Γουρδούπης και π. Ιωάννης Γκολόνης, συμμετείχαν εκατοντάδες μέλη και φίλοι του Συλλόγου, ενώ το επίσημο καλωσόρισμα των παλαιών και νέων μελών έγινε από τον πρόεδρο του Π.Σ. Αθανάσιο Φραντζή.

Ο κ. Φραντζής εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρωτοφανή συμμετοχή νέων ανθρώπων που επιθυμούν να μάθουν Ελληνικούς Παραδοσιακούς Χορούς, αλλά και Λαϊκούς και Ευρωπαϊκούς, ενώ ανακοίνωσε τους στόχους του Συλλόγου και την προετοιμασία των χορευτικών εξορμήσεων που έχουν ήδη προγραμματιστεί, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

Τέλος ο πρόεδρος του Π.Σ. κάλεσε όλους όσοι επιθυμούν να μάθουν χορούς δωρεάν, να φροντίσουν για την εγγραφή τους στα χορευτικά τμήματα, ανεξάρτητα από τον τόπο καταγωγής τους.

Τα μαθήματα χορού διδάσκονται στα τμήματα του Π.Σ., στην οδό Παπαδιαμαντοπούλου 17α.

Η βραδιά έκλυσε με ψητά, κρασί και πολύ χορό.

 

Εγγραφές συνεχίζονται καθημερινά από τις 6 το απόγευμα έως τις 11 το βράδυ.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Συλλόγου και στο τηλέφωνο 6972296949.

ΤΟ Δ.Σ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
3 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.