Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων - Την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου ξεκινά τη λειτουργία του το σαλέ.

Την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου ξεκινά τη λειτουργία του το σαλέ του Χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων. Σύμφωνα με ενημέρωση του Χ.Κ.Κ., για την ώρα υπάρχει χιόνι μέχρι τη μέση του βουνού αλλά αναμένεται επιπλέον χιονόπτωση ώστε να υπάρχει αρκετό χιόνι για παιχνίδι και μέχρι το ύψος του parking. Δεν είναι όμως επαρκές για χιονοδρομία ακόμη.

Το σαλέ του ΧΚΚ είναι χτισμένο εξ’ ολοκλήρου από Φινλανδικούς κορμούς. Το επιβλητικό κτίριο προσφέρει μια ζεστή και χαλαρωτική ατμόσφαιρα με θέα τη μυθική Στύγα. Βρίσκεται σε υψόμετρο 1750 μέτρα δίπλα από το parking του ΧΚΚ. Η κατασκευή του ξεκίνησε το 1997 και τελείωσε το 1998.

Στο χώρο του Chalet μπορείτε να απολαύσετε ένα ζεστό ή κρύο ρόφημα και να το συνοδεύσετε με παραδοσιακά χειροποίητα γλυκά Καλαβρύτων, κ.ά. Για ένα ελαφρύ γεύμα μπορείτε να επιλέξετε παραδοσιακή τυρόπιτα Καλαβρύτων (Γρι-Γρι), διαφόρων ειδών σφολιατοειδή ή μία από τις σαλάτες μας. Θα βρείτε επίσης ζεστά πιάτα βασισμένα σε παραδοσιακές συνταγές και χειροποίητα παραδοσιακά προϊόντα που ανανεώνονται εποχικά.

Επιπλέον οι επισκέπτες του chalet έχουν την δυνατότητα να αγοράσουν, στα περίπτερα που λειτουργούν εντός του χώρου, παραδοσιακά προϊόντα της ευρύτερης περιοχής της Αχαΐας καθώς και αναμνηστικά που αποτυπώνουν την επίσκεψή τους στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
1 + 12 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.