ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ - Ένα κατάλευκο τοπίο περιμένει τους επισκέπτες να το απολάυσουν (Live Camera)

Ένα κατάλευκο τοπίο περιμένει τους επισκέπτες που θα θελήσουν να επισκεφτούν το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων. Ο καιρός φαίνεται πως αυτές τις μέρες ετοίμασε ένα ιδανικό τοπίο για αυτούς που θέλουν να το επισκεφτούν και να απολάυσουν ένα χιονοσμένο τοπίο. Αδιάψευστος μάρτυρας η ζωντανή κάμερα του χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων (Δείτε εδώ).

Ο καιρός, συμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, φαίνεται πως τις επόμενες μέρες θα στολίσει με το ίδιο κατάλευκο φόντο και την πόλη των Καλαβρύτων κάνοντας τη διαμονή των επισκεπτών πραγματικά ιδανική για αυτούς που θέλουν να απολαύσουν ένα χιονοσμένο τοπίο. 

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων είναι εύκολα προσβάσιμο οδικώς

Από την Αθήνα

Η απόσταση είναι 191 χλμ.Μέσω της εθνικής οδού που συνδέει την Αθήνα με την Πάτρα. Στο ύψος της Τράπεζας (ή Πούντας) (159ο χλμ) στρίβετε από την Εθνική οδό προς Καλάβρυτα και Χιονοδρομικό Κέντρο.

Από την Πάτρα

Η απόσταση είναι 93χλμ. μέσω Διακοπτού και 79χλμ. μέσω Χαλανδρίτσας.

Από την υπόλοιπη Πελοπόννησο

Μπορείτε να έρθετε μέσω Τρίπολης (185χλμ.), Λεβιδίου και Κλειτορίας. Τέλος μπορείτε να επιλέξετε τον σιδηρόδρομο μέχρι το Διακοπτό και μετά, επίσης με τον Οδοντωτό να φτάσετε στα Καλάβρυτα. Η βόλτα με τον «οδοντωτό» διαρκεί περίπου 70 λεπτά, αρκετά για να αισθανθείτε δέος. Η θέα όταν θα διασχίζετε το μοναδικής ομορφιάς φαράγγι του Βουραϊκού, θα σας αποζημιώσει, για την επιλογή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες στο www.odontotos.com

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
8 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.