Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων: Η ετήσια κάρτα χιονοδρομίας για τη σεζόν 2016-2017

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, έχοντας ως προτεραιότητα να κάνει το άθλημα της χιονοδρομίας, πιο προσιτό οικονομικά, συνεχίζει για μία ακόμη χρονιά, τη πολύ διαδεδομένη, πλέον, πρακτική του, προσφέροντας την ετήσια κάρτα χιονοδρομίας για τη σεζόν 2016-2017, στην πολύ δελεαστική τιμή των 160€ με ειδική έκπτωση 50% (αντί 320€ αρχικής τιμής).

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, απορροφά για μία ακόμη φορά την ακόμη μεγαλύτερη αύξηση (3η συνεχόμενη τα τελευταία τρία χρόνια) του Φ.Π.Α. και δεν τη μεταφέρει αναπροσαρμόζοντας τη τιμή, στους πιστούς του φίλους θέλοντας να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη και τη στήριξή τους, που το έχουν καταστήσει σαν έναν από τους πιο δημοφιλείς και αγαπημένους χειμερινούς προορισμούς.

Εγγυάται έμπρακτα δε και την αγορά των πακέτων του, ανεξάρτητα της διάρκειας της χιονοδρομικής περιόδου, χρησιμοποιώντας πρακτικές, όπως αυτή του περασμένου Μαΐου (έκπτωση 69% για τους περσινούς κατόχους ετήσιας κάρτας!), δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη βάση σε αυτή τη σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ πελάτη – χιονοδρομικού.

H αγορά της ετήσιας κάρτας για τη χιονοδρομική περίοδο 2016-2017 στην εκπληκτική τιμή των 160€, ισχύει μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου 2016 και είναι μόνο για προσωπική χρήση και όχι επαγγελματική, σύμφωνα με τον κανονισμό του Χιονοδρομικού Κέντρου (www.kalavrita-ski.gr/οροι-χρησης-εγκαταστασεων). Η προσφορά ισχύει μόνο για online αγορές μέσα από το site του Χιονοδρομικού Κέντρου www.kalavrita-ski.gr.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων αντιλαμβανόμενο τις πολύ δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, συνεχίζει να κρατά σταθερά χαμηλά και στα ίδια επίπεδα, τις τιμές του τα τελευταία έντεκα χρόνια, δημιουργώντας πολύ ελκυστικά οικονομικά πακέτα, θέλοντας να δώσει την ευκαιρία στους πιστούς του φίλους να ζήσουν για μία ακόμη χρονιά αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης, διασκέδασης και αναψυχής, στις πανέμορφες πλαγιές του Χελμού.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
10 + 5 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.