Χιονοδρομικό Καλαβρύτων - Αληθινές και δελεαστικές προσφορές

Θέλεις ατελείωτο ski;snowboard; Που αλλού; Στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων!!!Με ΜΟΝΟ 33,5€ λιώσε μία ολόκληρη εβδομάδα κάνοντας ski snowboard στις λευκές πλαγιές του Χελμού!

Και για όσους θεωρούν ότι οι προσφορές γίνονται μόνο τις καθημερινές ή την χαμηλή περίοδο, το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων τους διαψεύδει! Η προσφορά ισχύει και για τα Σαββατοκύριακα, τις τυχόν αργίες καθώς και για την περίοδο των Χριστουγέννων ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες που καθορίζουν τη λειτουργία του κέντρου!

Η προσφορά ισχύει μόνο για on-line αγορές που θα πραγματοποιηθούν στο www.kalavrita-ski.gr/, από τη Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014 και μέχρι την Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014.

Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για 7 συνεχόμενες ημέρες, κατά τη διάρκεια της προσεχούς χιονοδρομικής περιόδου, από την ημέρα έναρξης λειτουργίας έως το τέλος της.

Τα κουπόνια μπορούν να συμπεριλαμβάνουν Σαββατοκύριακα, γιορτές και Αργίες. Είναι ονομαστικά και κάθε άτομο μπορεί να αγοράσει μέχρι 2.

Η εβδομαδιαία προσφορά δεν περιλαμβάνει την ενοικίαση εξοπλισμού και μηχανοκίνητων οχημάτων.

Η Διοίκηση του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων αντιλαμβανόμενη τις πολύ δύσκολες οικονομικές συγκυρίες της εποχής, προχωρά σε πολύ δελεαστικές προσφορές, κάνοντας εφικτή την απόδραση στο χιόνι για όλους, παρέχοντας τις υπηρεσίες του, με πολύ ανταγωνιστικά πακέτα.

Σπεύσατε για on-line αγορές γιατί η προσφορά θα είναι διαθέσιμη για περιορισμένο αριθμό κουπονιών.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
2 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.