Χιονίζει στην πόλη – απόλαυση αλλά και προσοχή !!

Αυτή την ώρα χιονίζει στα Καλάβρυτα και προετοιμάζεται μια υπέροχη ατμόσφαιρα για την πρωτοχρονιά. Το ύψος του χιονιού στο χιονοδρομικό μας κέντρο συνεχώς μεγαλώνει.

Από κάθε άποψη η μικρή, γραφική πόλη των Καλαβρύτων και τα γύρω χωριά είναι έτοιμα να υποδεχθούν τον μεγάλο αριθμό επισκεπτών που αναμένονται.

Οι υπηρεσίες του Δήμου και της περιφέρειας έχουν φροντίσει για την ασφαλή προσέλευση και αποχώρηση των αυτοκινήτων από και προς τα Καλάβρυτα και το χιονοδρομικό. Οι υπηρεσίες της πυροσβεστικής και της Αστυνομίας σε τέτοιες περιόδους είναι πάντα έτοιμες για την παροχή βοήθειας.

Τα καλόγουστα και ζεστά καταλύματα της ευρύτερης περιοχής είναι στην διάθεση των ανθρώπων που θέλουν να αλλάξουν τον χρόνο στα χιονισμένα Καλάβρυτα . Τα πολλά "καφέ" και οι ταβέρνες διαθέτουν την εμπειρία την υποδομή και την διάθεση να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Τα Καλάβρυτα που για πολλά χρόνια υποδέχονται πολλές μορφές τουρισμού έχουν τον τρόπο να προσφέρουν όμορφες, ζεστές και ασφαλείς διακοπές. Το μόνο που χρειάζεται ο επισκέπτης είναι ζεστά ρούχα και λίγα χρήματα. Το μόνο που χρειάζεται ο οδηγός είναι να συμμορφώνεται με τις υποδείξεις των αρχών να οδηγεί προσεκτικά και να έχει μαζί του αντιολισθητικές αλυσίδες

ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
3 + 7 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.