Χιονίζει ασταμάτητα στο Χιονοδρονικό Κέντρο Καλαβρύτων

Μέχρι τις 5:00 μμ., εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν, θα λειτουργήσει το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, αύριο, Σάββατο 14-3-2015!!
Το ύψος της σημερινής χιονόπτωσης, μέχρι στιγμής, έχει φτάσει στα 15 εκ. και συνεχίζει να χιονίζει ασταμάτητα! Οι καιρικές προγνώσεις για το Σάββατο 14-3-2015 και Κυριακή 15-3-2015 προβλέπουν ιδανικές καιρικές συνθήκες για χιονοδρομία. Πολλά events και δρώμενα θα διεξάγονται στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, με άριστη ποιότητα χιονιού, μετά τις συνεχόμενες χιονοπτώσεις κατά την διάρκεια της τελευταίας εβδομάδας.
Ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες για το Helmos Team Battle, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 14 Μαρτίου 2015. Πρόκειται για ένα slopestyle snowboard contest, διαφορετικό από αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα. Οι συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν σε ομάδες 3 ατόμων, και οι νικητές θα φύγουν με πολλά πολλά giveaways και το ποσό των 1.000€ CASH!!
Αναζητήστε πληροφορίες στο παρακάτω link:http://www.helmosteambattle.gr/
Ταυτόχρονα θα διεξαχθεί το 5ο ΑΧΟΑ cup Χελμού, ένας αγώνα open για μικρούς & μεγάλους φίλους των αλπικών αγωνισμάτων. (Προαγωνιστικές κατηγορίες & κατηγορία βετεράνων).
Ο Αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 14/3 σε ένα τμήμα της πίστας Δάφνη 2 του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων και δεν θα επηρεάζει την λειτουργία της πίστας. Θα γίνει ένα αγώνισμα Γιγαντιαίας Τεχνικής Κατάβασης Παιδικού. Οι διαγωνιζόμενοις θα κάνουν δύο περάσματα και ο καλύτερος από τους δύο χρόνους θα κρατηθεί για την τελική κατάταξη.
Το KalavrytaNet εύχεται καλή επιτυχία στους διαγωνιζόμενους και καλή διασκέδαση στους επισκέπτες του Σαββατοκύριακου.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
4 + 9 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.