Αυτοψίες παντού! Εκτός Καλαβρύτων κ Κατσιφάρα.

Αυτοψίες παντού, σε ολόκληρη την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας,πλην της Επαρχίας Καλαβρύτων. Κύριε Περιφερειάρχα χωρίς καμία ειρωνική διάθεση από μέρους μας αλλά επειδή η ανάγκη το ''καλεί'',σας προσκαλούμε να ανέβετε και προς τα Καλάβρυτα. Προτιμότερο θα είναι να επιλέξετε τον δρόμο του Μ. Σπηλαίου όπου θα έρθετε σε άμεση επαφή με ένα μοναδικής ομορφιάς, όσο και επικίνδυνο, για τα αυτοκίνητα καιρικό φαινόμενο. Tο τοπικό σύννεφο, η ομίχλη, η καταχνιά,το πούσι,η κατσιφάρα. Με αυτές και ίσως και άλλες ονομασίες καταγράφεται η χαμηλή νέφωση που από το φθινόπωρο έως την άνοιξη αποτελεί καθημερινότητα στην ορεινή Επαρχία Καλαβρύτων. Μπορεί να δυσκολευτεί λίγο ο οδηγός σας και να κινδυνεύσει με vertigo,το ίδιο και εσείς, αλλά όταν φτάσετε στα Καλάβρυτα και φίλους έχετε και ψηφοφόρους και ανθρώπους που με χαρά θα σας φιλοξενήσουν.

Αυτά τα λίγα λόγια με αφορμή δελτίο τύπου της Περιφέρειας που αφορά δραστηριότητές σας στις οποίες δεν συμπεριλαμβάνονται τα Καλάβρυτα.ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!

Το σχετικό δελτίο τύπου :

Δελτίο Τύπου

Συσκέψεις για σημαντικά έργα και ζητήματα της Περιφέρειας – Το πρόγραμμα του Περιφερειάρχη Απ. Κατσιφάρα


 

Συνεχείς είναι οι συσκέψεις και οι συναντήσεις που έχει με φορείς, αιρετούς, αλλά και κατοίκους και στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των εργασιών στα σημαντικά έργα που εκτελούνται στην περιοχή, αλλά και να συζητήσει για διάφορα ζητήματα που τους απασχολούν.

Στο πλαίσιο αυτό, αύριο Τρίτη 14 Οκτωβρίου και ώρα 10.30 π.μ. ο Περιφερειάρχης θα βρίσκεται στο Δημαρχείο του Θέρμου μαζί με την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά, θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες, στελέχη της Π.Δ.Ε, καθώς και τις τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας, όπου θα έχουν συναντήσεις, ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθούν έργα της περιοχής.

Την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου και ώρα 10.30 π.μ., ο κ. Κατσιφάρας θα κάνει αυτοψία μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας Γιώργο Γεωργιόπουλο, θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες, στελέχη και Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας, στο έργο της επέκτασης των λιμενικών εγκαταστάσεων του υφιστάμενου κεντρικού προβλήτα του λιμένα Κατακόλου.

Και τέλος, την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου και ώρα 10 π.μ. θα πραγματοποιήσει κοινή επίσκεψη με τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη και τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλο, στελέχη και Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας, όπως ανακοινώθηκε ήδη, μετά την συνάντηση που είχαν την περασμένη εβδομάδα, στα έργα των αστικών αναπλάσεων σε Βλατερό, Γούβα, Καβουκάκι και Δασύλλιο και στην κατασκευή της διάνοιξης της οδού Κανακάρη, ώστε να διαπιστωθεί η πορεία των εργασιών και να βρεθούν τρόποι αντιμετώπισης τυχόν προβλημάτων που παρουσιάζονται στην υλοποίηση των έργων.


 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
9 + 8 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.