Αύριο Τετάρτη, στα Καλάβρυτα, η εκδήλωση του Χιονοδρομικού Κέντρου.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα, ώστε με το πρώτο χιόνι να ξεκινήσει τη λειτουργία του και στα πλαίσια αυτής, αύριο Τετάρτη 3-12-2014 και ώρα 6:30 μ.μ., στο Αρχοντικό της Παλαιολογίνας, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων και Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων Α.Ε. Ο.Τ.Α. κ. Γιώργος Λαζουράς, με σύνθημα “Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων. Μας στηρίζει και το στηρίζουμε.”, προσκαλεί τους επαγγελματίες, τους φορείς και τους κατοίκους των Καλαβρύτων σε εκδήλωση – συζήτηση.

Στην εκδήλωση αυτή θα γίνει ενημέρωση από τον Δήμαρχο Καλαβρύτων και Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων Α.Ε. Ο.Τ.Α. κ. Γιώργο Λαζουρά και τον Διευθυντή του Χιονοδρομικού Κέντρου κ. Λεωνίδα Σπυρόπουλο και θα ακολουθήσει συζήτηση με τους φορείς, τους επαγγελματίες και του κατοίκους των Καλαβρύτων.

 

 

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
1 + 12 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.