Αύριο και μεθαύριο εξετάζουν ΔΩΡΕΑΝ οι “ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ” στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων.

Αύριο Σάββατο 9 και μεθαύριο Κυριακή 10 Ιουλίου, γιατροί, από έξι ειδικότητες που υπηρετούν στο εθνικό Σύστημα Υγείας και έχουν συγκροτήσει την Εθελοντική Ομάδα Προσφοράς “ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ” υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (Κ.Ε.Δ.Ε.) και με τη στήριξη και συνδρομή του Δήμου Καλαβρύτων εξετάζουν, ΔΩΡΕΑΝ, τους κατοίκους του Δήμου Καλαβρύτων στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων, στα Καλάβρυτα, από τις 10:00 το πρωί έως τις 5:00 το απόγευμα, κάθε μέρα.

Οι ειδικότητες των γιατρών του ΕΣΥ που θα εξετάσουν είναι: 1) Οφθαλμίατρος, 2) Ωτορινολαρυγγολόγος (Ω.Ρ.Λ.), 3) Δερματολόγος, 4) Ουρολόγος, 5) Χειρούργος και 6) Καρδιολόγος.

Όσοι από τους κατοίκους μας, θέλουν να εξεταστούν ΔΩΡΕΑΝ από τους “Γιατρούς της Αγάπης”, καλούνται να έρθουν στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων το Σάββατο και την Κυριακή 9 και 10 Ιουλίου και από ώρες 10:00 π.μ. έως 5:00 το απόγευμα, κάθε ημέρα.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (Κ.Ε.Δ.Ε.)

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
4 + 15 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.