Άσπρη μέρα είδε η Δάφνη Καλαβρύτων

Με τσουχτερό κρύο και χιόνια θα περάσει από ότι φαίνεται και η Δάφνη την Πρωτοχρονιά. Σήμερα το χιόνι πέφτει από νωρίς. Μετά από πολλά πολλά χρόνια το χωριό στολίστηκε. Χαράς ευαγγέλια για τα μικρά παιδια αλλά και για τους λίγους επισκέπτες.
Βέβαια σε κλοιό χιονιά βρίσκετε όλος ο δήμος Καλαβρύτων κάτι που κάνει δύσκολες και τις μετακινήσεις στο οδικό δίκτυο. Όσοι μετακινούνται προς και από τα κοντινά αστικά κέντρα, μέσα στα χωριά τους αλλά και προς και από τα ποιμνιοστάσιά τους πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Καλό είναι να χρησιμοποιούμε και τις αλυσίδες χιονιού στα αυτοκίνητά μας. Επίσης οι διακοπές ρεύματος είναι συχνές μια που και τις προηγούμενες ημέρες οι δυνατοί άνεμοι δημιούργησαν μεγάλες καταστροφές στο δίκτυο της ΔΕΗ.
Παρ' όλα αυτά το χιόνι είναι υπέροχο, κατέχει μια ιδιαίτερη θέση στο μεγαλείο της φύσης και πρέπει να το απολαύσουμε όσο το έχουμε. 
 
Καλή Πρωτοχρονιά
 
Κουτσιουρή Γεωργία

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
4 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.