Ευχάριστα νέα για τα ταμεία του δήμου και της Α.Ε. Καλαβρύτων.

Δημοσίευμα του έγκριτου και εξειδικευμένου στην τοπική αθλητική ενημέρωση Patragoal αναφέρει:

"Μέσα στον επόμενες ημέρες, αναμένεται να ολοκληρωθεί η εγγραφή της Α.Ε. Καλαβρύτων στο αθλητικό μητρώο της ΓΓΑ. Οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν μαζέψει όλα τα δικαιολογητικά και απομένει η τελική έγκριση, ώστε ο σύλλογος να μπορεί να λαμβάνει κρατικές επιχορηγήσεις και να μην πρόβλημα με τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα, όσο και στη χρήση αθλητικών δημοτικών εγκαταστάσεων. " 

Πρόκειται για μια θετική εξέλιξη που αφορά την λειτουργία και τα οικονομικά του σωματείου, καθώς μετά την ένταξή του στο αθλητικό μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (Γ.Γ.Α) θα λαμβάνει οικονομικές ενισχύσεις απευθείας από την (Γ.Γ.Α), όπως προβλέπεται από τον νέο νόμο για τα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία, αλλά και θα συνεχίσει απρόσκοπτα την αθλητική του δραστηριότητα.

Το γεγονός αυτό είναι σημαντικό και για τον δήμο Καλαβρύτων ο οποίος μπορεί να ελαφρυνθεί από την σχεδόν παγιωμένη υποχρέωση να είναι ο μέγας χορηγός της Α.Ε.Κ δαπανώντας σημαντικά ποσά, που όπως προκύπτει από τα επίσημα στοιχεία δεν είναι και τόσο αμελητέα, αφού από τον Σεπτέμβριο του 2016 έως τον Δεκέμβριο του 2020 το συνολικό ποσό επιχορήγησης ανέρχεται στις 49.250 ευρώ.

Φυσικά εννοείται ότι ο δήμος στα πλαίσια της κοινωνικής του ευθύνης θα συνεχίσει να παραχωρεί δωρεάν, το ανοικτό γήπεδο ποδοσφαίρου, το κλειστό γήπεδο μπάσκετ, το γήπεδο τένις, τα γραφεία συνεδριάσεων του Διοικητικού συμβουλίου, την θέρμανση, τον φωτισμό των εξωτερικών προβολέων, αλλά και τους χώρους προβολής των λοιπών ιδιωτών χορηγών. Σημαντικές δωρεάν παροχές, οι οποίες δεν είναι δεδομένες για μεγάλο αριθμό σωματείων.

Καλή επιτυχία στην νέα αθλητική περίοδο.

 

Θόδωρος Ν. Παπαδόπουλος

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
1 + 13 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com