ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Υποψηφιότητα του Άγγελου Πανουτσόπουλου στις εκλογές για το Δ.Σ.

Την υποψηφιότητά του στις εκλογές της Τρίτης, 6 Σεπτεμβρίου 2022, για την ανάδειξη των μελών του Διοικητικού και Εποπτικού Συμβουλίου του Συνεταιρισμού Καλαβρύτων, έκανε γνωστή με ανακοίνωσή του, ο συμπατριώτης μας Άγγελος Πανουτσόπουλος.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του κ. Πανουτσόπουλου:

 

Αγαπητά μέλη,

Η ανθεκτικότητα των συνεταιριστικών επιχειρήσεων, που αποδείχθηκε μέσα από πολλές κρίσεις, είναι σε μεγάλο βαθμό αποτέλεσμα των αρχών τους για αλληλεγγύη και φροντίδα για την κοινότητα, που τις κάνουν διαφορετικές από τις εταιρείες με επίκεντρο το κέρδος.

Ο Συνεταιρισμός Καλαβρύτων σήμερα, καλείται να συμβάλλει στη βιώσιμη ανάπτυξη, μέσω μιας σειράς προκλήσεων, που απορρέουν από την έβδομη αρχή της δήλωσης για τη συνεταιριστική ταυτότητα, που είναι στην πραγματικότητα το ενδιαφέρον και η ανησυχία για την κοινότητα και τη λειτουργικότητα των συνεταιριστικών αξιών της κοινωνικής ευθύνης και της αλληλεγγύης.

Θέτοντας στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων του τους ανθρώπους και όχι το κέρδος, καλείται να υποστηρίξει την παραγωγική διαδικασία εξοπλισμένος με το κατάλληλο προσωπικό και την κατάλληλη υλικοτεχνική υποδομή.

Με κύρια φιλοσοφία και πρακτική την ευελιξία και την ταχύτητα, πρέπει να εξακολουθήσει να διατηρεί μια από τις πρώτες θέσεις των Συνεταιριστικών Οργανώσεων στην Ελλάδα.

Ισχυροποιώντας την συνεταιριστική κίνηση, θα πρέπει να υπηρετεί με τη μέγιστη αποτελεσματικότητα τα μέλη του, σε συνεργασίες με άλλους Συνεταιρισμούς δια μέσου οργανώσεων τοπικού, εθνικού, περιφερειακού και διεθνούς επιπέδου, έχοντας πάντα στόχο τη βιώσιμη ανάπτυξη της κοινότητας, με πολιτικές που εγκρίνονται από τα μέλη του.

Η εκπαίδευση και η κατάρτιση των μελών, των αιρετών μελών της διοίκησης, των διευθυντικών στελεχών και των υπαλλήλων, πρέπει να είναι διαρκής και αδιάλειπτη ώστε να μπορούν να συμβάλλουν αποτελεσματικά στην ανάπτυξη του.

Πιστεύοντας ότι ο Συνεταιρισμός Καλαβρύτων πρέπει πάντα να στηρίζεται στις αξίες της αυτοβοήθειας, της αυτοευθύνης, της δημοκρατίας, της ισότητας, της ισοτιμίας και της αλληλεγγύης και κάθε μέλος του στις ηθικές αξίες της εντιμότητας, της διαφάνειας, της κοινωνικής υπευθυνότητας και της φροντίδας για τους άλλους, σας γνωρίζω την υποψηφιότητά μου για τις εκλογές της Τρίτης 6 Σεπτεμβρίου 2022, για την ανάδειξη των μελών του Διοικητικού και Εποπτικού Συμβουλίου του Συνεταιρισμού Καλαβρύτων.

Επέλεξα να επικοινωνήσω μαζί σας δημόσια προκειμένου να σας εκφράσω τις θέσεις μου, αφού η σημερινή διοίκηση επικαλούμενη το άρθρο 6 παρ. 1 του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων, δεν μου χορήγησε πλήρη λίστα των μελών όπως αιτήθηκα, προκειμένου να απευθυνθώ σε κάθε έναν από εσάς προσωπικά.

Θέλω να πιστεύω ότι προκειμένου να διαφυλαχτεί το αδιάβλητο, στα πλαίσια του υγιούς ανταγωνισμού και του «ευ αγωνίζεσθαι», το ίδιο θα ισχύσει και για τους υπόλοιπους συνυποψηφίους μου.

Με σεβασμό στα μέλη μας και στις ανάγκες τους,

Πανουτσόπουλος Άγγελος

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
1 + 6 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com