ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Καθολική αποδοχή, ενότητα, εμπιστοσύνη και προσδοκίες για ακόμη καλύτερες επιδόσεις. 

Το κλίμα σύμπνοιας και συνεννόησης που αποτυπώθηκε κατά την πρόσφατη Γενική Συνέλευση και τις εκλογές στον Αγροτικό Γαλακτοκομικό Συνεταιρισμό Καλαβρύτων ήταν αυτό που χαρακτήρισε και τις αρχαιρεσίες που ακολούθησαν για τη συγκρότηση σε Σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, αναφέρει σε δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Συνεταιρισμός Καλαβρύτων.

Σύμφωνα με ο ίδιο δελτίο τύπου, "Στη διαδικασία που πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τα προβλεπόμενα απ' το καταστατικό, κοινός παρονομαστής υπήρξε η ανάγκη συνέχειας της καλής πορείας του Συνεταιρισμού".

Όπως είχαμε γράψει χτες στο KNet, με απόλυτη ομοφωνία, στη θέση του πρόεδρου επανεξελέγη ο Παύλος Σατολιάς, έχοντας στο πλευρό του ως αντιπρόεδρο τον Θεόδωρο Σούκα και γραμματέα τον Δημήτρη Κουτρουμπή. Τη θέση του ταμία αναλαμβάνει o Γιώργος Μουγκοπέτρος, ενώ το Δ.Σ. πλαισιώνουν ως μέλη οι Γιώργος Γεωργόπουλος, Χρήστος Παναγιωτακόπουλος και Ανδρέας Παυλόπουλος.

Στο δελτίο τύπου επίσης τονίζεται ότι, "Ο Αγροτικός Γαλακτοκομικός Συνεταιρισμός Καλαβρύτων με κορυφαίο προϊόν την παραδοσιακή βαρελίσια φέτα Καλαβρύτων ΠΟΠ λειτουργεί για την ευρύτερη περιοχή των Καλαβρύτων ως ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες οικονομικής και κοινωνικής ισορροπίας, συμβάλλοντας καθοριστικά στην τόνωση της τοπικής απασχόλησης και την ανάπτυξη της ντόπιας οικονομίας, προσφέροντας ταυτόχρονα στους παραγωγούς - κτηνοτρόφους της περιοχής, πολλαπλή στήριξη".

Όπως επίσης και ότι, "Παράλληλα με τις αποτελεσματικές παρεμβάσεις του στην αγορά πρώτων υλών ζωοτροφών, καθώς και με τις καθετοποιημένες δραστηριότητές του, διασφαλίζει για τους παραγωγούς - κτηνοτρόφους τα απαραίτητα εφόδια (ζωοτροφές, λιπάσματα, κτηνιατρικά φάρμακα, σπόρους κλπ) ώστε να μπορούν να ανταπεξέρχονται στο πολύ αυξημένο κόστος της παραγωγής γάλακτος".

Σε σχετική του δήλωση ο πρόεδρος του συνεταιρισμού κ. Παύλος Σατολιάς, αφού ευχαρίστησε όλα τα μέλη για τη συμμετοχή στην άψογη διαδικασία, όπως βεβαίως και για την εμπιστοσύνη που όλα αυτά τα χρόνια δείχνουν στο πρόσωπό του, δήλωσε τα εξής:

«Αποτελεί μέγιστη τιμή, αλλά και μεγάλη ευθύνη αυτή η εμπιστοσύνη αυτή η αγάπη που εισπράττω. Δηλώνει ταυτόχρονα πως κάτι κάλο κάνουμε στον συνεταιρισμό και όλοι μαζί είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε την προσπάθεια και να πετύχουμε ακόμη περισσότερα.

Οι προκλήσεις είναι πολλές και είναι μεγάλες. Οι εποχές είναι δύσκολες. Είμαι σίγουρος όμως ότι θα τα καταφέρουμε. Όλοι μαζί».


 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
3 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com