Συλλόγος Κλειτορίων Αττικής: Την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ.

Το επερχόμενο Δ.Σ του Συλλόγου Κλειτορίων Αττικής << ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ>> ανακοινώνει ότι την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, με σκοπό τον απολογισμό πεπραγμένων και διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη νέων μελών στα όργανα του Συλλόγου μας.

Η εκλογική διαδικασία θα διαρκέσει έως τις 18:00 το απόγευμα και θα πραγματοποιηθεί στα Γραφεία του Συλλόγου Κλειτορίων Αττικής Διεύθυνση: Αιόλου 94 Αθήνα 7ος Όροφος. 

Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας για τον covid. 

Οι υποψήφιοι για το Νέο Δ.Σ και την Ελεγκτική Επιτροπή, μπορούν να θέσουν υποψηφιότητα στο Μέλος της  Ελεγκτικής Επιτροπής: κ Σωτήριο Κόκκορη, τηλέφωνο επικοινωνίας 6948053304mailsotkokkotis@gmail.com , το αργότερο 10 ημέρες πριν την διεξαγωγή των Εκλογών.

Το επερχόμενο Δ.Σ επιθυμεί δήλωση πολλών υποψηφιοτήτων, έτσι ώστε να πλαισιωθεί το Νέο Δ.Σ με Νέα μέλη.

Η συμμετοχή των μελών με νέες ιδέες και όρεξη για δουλειά είναι η προϋπόθεση για την διατήρηση και το μέλλον του Συλλόγου μας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
2 + 4 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com