Σοβαρή παράλειψη του Δήμου Καλαβρύτων!!!

Να μην αναφερθεί στο θεατρικό δρώμενο "Προς τις γυναίκες που λησμονήθηκαν. - Με εκτίμηση", που ήταν υπό την καθοδήγηση - σκηνοθεσία, της συμπατριώτισσάς μας κ. Μαρίας Νίκα και είχε πρωταγωνιστές καλαβρυτινόπουλα!!!

Εκδόθηκε σήμερα από το Δήμο Καλαβρύτων, δελτίο τύπου αναφορικά με την ημερίδα "Ο ρόλος της γυναίκας στα χρόνια της επανάστασης", που διοργάνωσε χτες Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021, στον εξωτερικό χώρο του Πέτρινου στην πλατεία των Καλαβρύτων, ο Πολιτιστικός Σύλλογος.

Όπως μπορείτε να δείτε πατώντας στον ακόλουθο σύνδεσμο, https://www.kalavrytanet.com/article/de-kalabryton/horis-ton-agona-ton-gynaikon-21-den-tha-eihe-tin-idia-ekbasi, το δελτίο τύπου αναφέρεται στην ομιλία του Δημάρχου Καλαβρύτων Θανάση Παπαδόπουλου για το ρόλο της γυναίκας στην επανάσταση του 1821 και στο όντας εξαιρετικό βιβλίο της ιστορικού, διδάσκουσα στο τμήμα Πολιτικών Επιστημών στο ΑΠΘ,  κ. Βασιλικής Λάζου, που ήταν η κύρια ομιλήτρια της εκδήλωσης.

Εντύπωση όμως προκαλεί το γεγονός, ότι δεν γίνεται καμία αναφορά, στο θεατρικό δρώμενο "Προς τις γυναίκες που λησμονήθηκαν. - Με εκτίμηση", που ήταν υπό την καθοδήγηση - σκηνοθεσία, της συμπατριώτισσάς μας κ. Μαρίας Νίκα και είχε πρωταγωνιστές δικά μας παιδιά, καλαβρυτινόπουλα, τα οποία ομολογουμένως έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να το αποδώσουν, παρά τα όποια μικροπροβλήματα από τα ηχητικά.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι το γεγονός αυτό, ήταν μια παράλειψη από πλευράς δήμου και δεν υποκρύπτει  κάποια σκοπιμότητα. Πιστεύουμε όμως, ότι ο δήμος οφείλει μια συγνώμη προς τα παιδιά αυτά και την κα Νίκα και ότι στο μέλλον δεν θα επαναληφθούν παρόμοιες παραλείψεις που, στο κάτω κάτω της γραφής, εκθέτουν τον ίδιο τον Δήμαρχο.

Εμείς στο KNet, ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού και αναγνώρισης της όλης προσπάθειας, θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά και στην κα Νίκα, αναφέροντας με τα ονόματά τους, έναν έναν με αλφαβητική σειρά, τις πρωταγωνίστριες και τους πρωταγωνιστές του δρώμενου "Προς τις γυναίκες που λησμονήθηκαν. - Με εκτίμηση".

Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν και θερμά συγχαρητήρια στις κυρίες και τους κυρίους:

  • Γιαννέλου Νεφέλη
  • Δαφαλιά Αχιλλέα
  • Δαφαλιά Παναγιώτη
  • Μπίκου Ιωάννα
  • Παναγοπούλου Κωνσταντίνα

καθώς επίσης και στην σκηνοθέτιδα κα Μαρία Νίκα

 

Β. Αποστολόπουλος

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
1 + 8 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com