Πρόσκληση προς τα μέλη του γυναικείου Αγροτουριστικού Συνεταιρισμού Καλαβρύτων

Τα μέλη του γυναικείου Αγροτουριστικού Συνεταιρισμού Καλαβρύτων καλούνται να παρευρεθούν το Σάββατο (11/12) στις 11:30 στη Μαθητική Εστία Εθνικού Ιδρύματος Νεότητας Καλαβρύτων με σκοπό την ενημέρωσή τους για τους τρόπους και τα μέσα ορθής ανάπτυξης της καλλιεργητικής δραστηριότητας του συνεταιρισμού.

Υλοποιείται έτσι εντός χρονοδιαγράμματος αυτό που είχε συμφωνηθεί στις 23 Νοεμβρίου στη συνάντηση εργασίας που είχε πραγματοποιήσει η Πρόεδρος του Αγροτουριστικού Συνεταιρισμού Καλαβρύτων, Παναγιώτα Παυλοπούλου με την αντιπρόεδρο του ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ, Γεωργία Μπόκα.

Την περιοχή θα επισκεφθούν από το Ινστιτούτο Εδαφοϋδατικών Πόρων ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ: Δρ. Δημήτρης Τριαντακωνσταντής (Εντεταλμένος Ερευνητής), κος Σπυρίδων Δέτσικας (γεωπόνος) με σκοπό να διερευνήσουν τις παραγωγικές δυνατότητες της περιοχής ανά κατηγορία φυτών, ώστε να ξεκινήσει η καλλιέργεια και η παραγωγή με σωστές βάσεις στην κατεύθυνση του στόχου του γυναικείου Αγροτουριστικού Συνεταιρισμού Καλαβρύτων, ο οποίος είναι η εξασφάλιση της παραγωγικότητας και της ανθεκτικότητας των καλλιεργούμενων προϊόντων, καθώς η καλλιέργεια αναμένεται να εστιάσει στα αρωματικά φυτά, στα όσπρια και τα οπωροφόρα δέντρα.

Παρακαλούνται τα συνεταιριζόμενα μέλη που θα προσέλθουν να δηλώσουν στο Δ.Σ τη γη που επιθυμούν να φιλοξενήσει την παραγωγή τους, έτσι ώστε ο εξειδικευμένος εδαφολόγος και γεωπόνος σε επόμενη επίσκεψή τους να μπορέσουν να προχωρήσουν σε δειγματοληπτικό έλεγχο για τη συμβατότητα της καλλιέργειας.

Για το ΔΣ η πρόεδρος Παυλόπουλου Παναγιώτα η γραμματέας Σατολιά Άννα.

Για την είσοδο στην εκδήλωση θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά του κορονοϊού, όπως προβλέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
7 + 12 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com